Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DAB Danmark svarer på kritik
Onsdag 6. december 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I en kommentar her på radionyt.com blev der i går rettet et angreb på DAB Danmark med forskellige beskyldninger. Informationschef fra DAB Danmark Christian Kjeldsen svarer her på kritikken:

Kommentar fra Christian Kjeldsen, DAB Danmark:


"En forudsætning for en god dialog er, at den foregår i en fair, pæn og ordentlig tone. Det er også forudsætningen for, at jeg deltager i en dialog. Derfor har jeg ikke været synlig på radionyt.com.

Radionyt.com rejser en række anklager imod DAB Danmark direkte og min person indirekte: ” Mere løgn og spin fra DAB Danmark”.

Beskyldningerne bygger på en artikel i Berlingske Tidende. Artiklen indeholder et par faktuelle fejl, der står for journalistens regning og som jeg har bedt om at få korrigeret. Jeg har ikke udtalt, at der er solgt 150 mio. DAB radioer. Der er tale om, at fremtidens marked har et ESTIMERET potentiale på helt op imod 150 mio. enheder worldwide af forskellig art. Tallet stammer fra en prognose fra Eureca Research. Den anden fejl fra Berlingskes side i artiklen er antallet af kanaler og at man har glemt at nævne Radio 100FM´s to (heraf den ene unik) kanaler på DAB Digital Radio. Radionyt.com har valgt at viderebringe oplysningerne, uden at checke disse med os. Når man tager de to misforståelser ud af artiklen står tilbage, at radionyt.com anklager DAB Danmark og undertegnede for løgn og spin.

DAB Danmark driver ikke spin. Vi spiser ikke dyre frokoster på eksklusive restauranter med journalister. Vi inviterer dem ikke med på dyre betalte ture til udlandet. Vi gør med andre ord ikke det, som alle andre, der dyrker seriøst spin, gør. Vi udsender pressemeddelelser og har kontakt med pressen som enhver anden forening eller organisation i Danmark. Vi har en løbende dialog med pressen omkring vore nyhedsbreve og hylder det princip, at vi nøgternt vurderer fra gang til gang, hvad vi går ind i og hvem der udtaler sig.

DAB Danmark har til opgave at formidle samarbejdet mellem broadcasterne, producenterne, distributørerne og detailhandlen i Danmark. Vi informerer om de ting, der sker på digital radio - i tæt samarbejde med vore medlemmer og vi samler de markedsføringsmæssige tråde. Endelig deltager vi i samarbejdet i WorldDMBForum.

DAB Danmarks tekniske udvalg følger løbende udviklingen indenfor de forskellige digitale teknologier. Bestyrelsen drøfter løbende resultaterne af udvalgets arbejde og når der er nyt, bliver dette offentliggjort til medlemmerne og pressen. Udvalgets medlemmer kommer fra de kommercielle radioer, DR, Broadcast Service Danmark og andre relevante eksterne fora. DAB Danmarks formand og underdirektør i DR Distribution, Paul Samsøe, er løbende i dialog med journalister og andre omkring valget af teknologi, kodning mv. Det står enhver frit at henvende sig til ham for dialog.

Det er ikke DAB Danmark, der driver sendenettet. Det er DR, der opbygger, driver og udvikler sendenettet og det er broadcasterne selv, der bestemmer hvilken kvalitet, de sender i.

DAB Danmarks marketingudvalg arbejder løbende med at udbygge kendskabet til digital radio. Det sker gennem afvikling af roadshows, deltagelse i publikumsmesser, udsendelse af nyhedsbreve, pressemeddelelser, fremstilling af informationsmateriale, koordinering af marketingssamarbejde mellem vore medlemmer, dialogmøder landet over med forhandlerne, afvikling af DMB præsentation, DMB seminar, afvikling af DAB dage/events osv.

DAB Danmarks bestyrelse mødes 6-8 gange om året, hvor man diskuterer udvalgenes arbejde og har gode diskussioner om digital radio. Bestyrelsen består bl.a. af to repræsentanter fra DR og to fra de kommercielle radioer. De beslutninger, der tages i bestyrelsen på baggrund af udvalgenes arbejde og bestyrelsens generelle arbejde, kommunikeres løbende ud til medlemmerne og pressen.

Alt lægges med andre ord frem. Radionyt er - i lighed med andre medier - velkommen til at kontakte Paul Samsøe, der er bestyrelsesformand i DAB Danmark, hvis man ønsker informationer udover de, der løbende offentliggøres på vores website.

Radionyt.com har desværre valgt indirekte at angribe mig personligt ved mindst to lejligheder. Det kan jeg såmænd godt leve med. Jeg bryder mig personligt ikke om den perfide måde, diskussionen har kørt på i andre lande. Det er nemlig ikke noget, der på nogen måde er befordrende for en seriøs dialog og fordrer en god stil. Så lad os undgå det i Danmark."


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -