Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sang med Anne Linnet blacklistet på P4
Fredag 13. november 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Efter 35 år på den danske musikscene er Anne Linnet nu blev udsat for, hvad Ekstra Bladet betegner som "delvis censur." DR P4 vil ikke spille sangerindens nye nummer, hvor Anne Linnet synger duet sammen med sangerinden Lizzie, da sangen indeholder en lesbisk passage.
Anne Linnet har ellers tidligere fået spillet sange i DR med både sadomasochistiske og lesbiske temaer, men den går altså ikke mere.

Den nye sang hedder ’Agenda’ og den passer iflg. musikchef for DR, Ole Mølgaard, ikke til den stemning, som man forsøger at skabe på P4.

"Kanalen henvender sig jo til den voksne del af befolkningen, og der vil det virke mærkeligt at efterfølge et borgmester-interview med en sang om at slikke en anden kvinde. Men P4-værterne må da godt spille sangen, hvis de finder en sammenhæng, den passer ind i," forklarer Ole Mølgaard til Ekstra Bladet.

Anne Linnet selv forstår ikke problemet:

"Når man ser på, hvad hiphopperne kan slippe af sted med at rappe, så er det ikke frækkere end så meget andet. Jeg fatter det ikke. Vi er i 2009. Come on!"

På P3 må sangen dog godt spilles:

"’Agenda’ er lige blevet spillet som kandidat til Tjeklisten på P3, og ryger den ind, bliver den spillet mere," siger Ole Mølgaard.

Den tekst, der ikke passer til stemningen på P4, som som kan gå an på P3, er denne:

"Og jeg vil gå gennem hvad som helst for dig / om jeg skal ned på knæ og flirte mig / Og jeg vil gøre hvad som helst for dig / så er det bare ned på knæ og slikke mig."

Historien i Ekstra Bladet melder ikke noget om, hvorvidt P4 - der ellers i lang tid har haft et slogan der hedder "Tænder på stedet" (sic!) nu også vil forbyde Rollo & King, Det Brune Punktum, L.O.C, Divinyls ('I Touck Myself'), Simon & Garfunkel ('Cecilia'), Milow ('Milo') osv.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -