Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kashmir spiller til afskedskoncert for Povlsen, Breinholt & Søn
Fredag 11. juni 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
P3's populære eftermiddagsprogram 'Povlsen, Breinholt & Søn' (billedet) synger efter mere end 3 år i æteren på sidste vers. Det bliver markeret med en afskedskoncert af ’Beatleske’ dimensioner: Kashmir spiller live fra toppen af Radiohuset på Frederiksberg om en uge - fredag den 18. juni kl. 15. Der er gratis adgang - publikum skal blot møde op foran Radiohuset på Rosenørns Allé på Frederiksberg.
The Beatles gjorde det på toppen af Apple’s bygning i Saville Row 30. januar 1969. Nu er turen kommet til rockbandet Kashmir, der holder afskedskoncert for P3s populære program 'Povlsen, Breinholt & Søn' på taget af Radiohuset - fredag 18. juni kl. 15.00.

Værterne Anders Breinholt, Henrik Povlsen og Kanonkongen har arbejdet sammen på eftermiddagsprogrammet siden januar 2001. I første omgang under navnet ’Katapult’ og siden september sidste år som 'Povlsen, Breinholt og Søn'. Programmet er særdeles populært blandt P3's lyttere, så det er naturligvis med et vist vemod at de tre herrer går hver deres vej:

"Vi har valgt, at lukke programmet for at prøve nogle nye ting her på kanalen - hver især - og for at stoppe, mens vi stadig er på toppen. Det er ikke DR, der har været årsag til det, tværtimod, men de har respekteret vores personlige ønske om ikke at komme til at sidde fast. Det er for sent at stoppe når kurven går nedad", siger Henrik Povlsen.

Med Kashmir-koncerten på taget af Radiohuset må man i høj grad konstatere at PBS stopper på toppen - i enhver henseende. Kashmir har flere gange medvirket i programmet, og det var derfor nærliggende at involvere rockbandet i en afskedskoncert:

"Kashmir-koncerten er kommet i stand, fordi vi gerne vil slutte af med et smil på læben - det skal ikke være patetisk, men det skal heller ikke gå stille af sig. Ideen om en rockkoncert på taget er jo klassisk, og da Kashmir gerne vil og alle tilladelser er på plads, er arrangementet blevet til virkelighed. En bedre afslutning havde vi ikke turdet håbe på", slutter Anders Breinholt.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -