Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Studieværter på The Voice nægter sig skyldige i kage-overfald
Onsdag 6. april 2005
Af Thomas Nielsen
 
Tre studieværter på The Voice er blevet sigtet af kriminalpolitiet i København for at have opfordret en lytter til at overfalde en ekspedient i en københavnsk bagerforretning. Samtidig tog politiet det usædvanlige skridt også at rejse sigtelse mod selskabet bag radiostationen.
Episoden fandt sted i slutningen af februar, da radioens værter i en morgenudsendelse udlovede 10.000 kroner til den, der ville kyle en kage i hovedet på en bagerekspeditient. Kort efter dukkede en lytter - en mand på 32 år - op i en bagerforretning på Østerbro i København. Han bestilte en kage og slyngede den derefter i ansigtet på ekspedienten.

"Han havde en mobiltelefon i hånden og ville have, at jeg skulle snakke med nogen i den. Han råbte, at han lige havde vundet 10.000 kroner", grinede og gik så, har offeret tidligere fortalt.

De tre studieværter har nu været til afhøring hos kriminalpolitiet, oplyser vicekriminalinspektør Jørn Evendorf i Københavns Politi.

"De tre er sigtet for anstiftelse til vold efter straffeloven. De har erkendt det faktiske forløb, men de nægter sig skyldige. De gør gældende, at de ikke havde fantasi til at forestille, at det ville ende med egentlig vold", siger Jørn Evendorf til Ritzau.

Samtidig er også selskabet SBS Radio A/S, som ejer The Voice, blevet sigtet. Påstanden er, at selskabet er ansvarlig for studieværternes tilskyndelse til vold. I straffelovens forstand er selskabet en 'juridisk person' og kan blive straffet med bøde. På baggrund af politiets efterforskning skal jurister på Politigården nu beslutte, om der skal rejses en egentlig tiltale mod studieværterne og selskabet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -