Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Måske to lokalradioer på vej i Korsør
Tirsdag 23. marts 2004
Af Eric Larsen
 
Efter NRK's konkurs i 2003, har der været arbejdet hårdt med igen at få en radio op at stå igen i Korsør. Men inden starter er der uenighed og splittelse, der måske betyder at der kommer to lokalradioer i Korsør.
Tidligere har en række interesserede radiofolk holdt møde med kommunen, og her blev planerne for en "Radio Storebælt" godkendt af kommunen. Korsør kommune har derfor overdraget udstyret fra den lukkede NRK's konkursbo samt frekvensen 105.7 til Radio Storebælt, og radioen vil ligeledes få stillet lokaler til rådighed i kulturhuset.

Den stiftende generalforsamling gik derimod ikke efter planen. Der var ellers stort flertal blandt de fremmødte for at vælge Rene Andersen som formand og Rita Hansen som næstformand for Radio Storebælt. Imidlertid valgte en vraget formandskandidat, John Nielsen, samt en stribe personer fra den gamle radiostation at udvandre fra mødet i protest mod Rita Hansen. Hun har tidligere været 13 år på NRK, men valgte at stoppe et års tid før NRK lukkede.

De udvandrede har nu stiftet deres egen forening, "Korsør Nærradio", som også vil have sendetilladelse på 105.7. Men ifølge Sjællands Tidende har Radio Storebælt på ingen måde tænkt sig at dele hverken udstyr eller lokaler med den nye forening, som derfor vil få meget svært ved at komme igang.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -