Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR København får ny chef
Mandag 1. juli 2002
Af Karsten Jensen
 
DR København, der producerer P4 Københavns Radio, får ny chef. Det er den 38-årige Heidi Sivebæk, der kommer fra en stilling som redaktionssekretær på DR Fyn.
Dermed får DR København en chef, der igennem en lang årrække har arbejdet med radiomediet, og kender det i alle dets afkroge, fra nyheder over underholdning og værtsrolle til de mere smalle programmer.

Heidi Sivebæk ser den fremtidige flytning af DR København til Ørestaden som en af sine væsentligste opgaver som ny chef:

"Det bliver en spændende opgave for stationen, som, hvis den tackles rigtigt, kan skabe en pioner-stemning og korpsånd, som var der tale om en nystartet virksomhed. Men med til at gøre det rigtigt hører at toptune produktet og finde en fællesskabsfølelse blandt medarbejderne, før der fløjtes af-gang", siger Heidi Sivebæk om den kommende Ørestadsopgave.

Heidi Sivebæk har været ansat på DR Fyn siden 1988, hvor hun har arbejdet en bred palet af radioproduktioner - med børneradio og længere P1-produktioner som yderpunkterne, og hun har blandt andet fungeret som studievært, producer, reporter, musikansvarlig, fagmedarbejder, nyhedsredaktør og redaktionssekretær.

Heidi Sivebæk tiltræder sin nye stilling 1. august, oplyser DR i et nyhedsbrev. Heidi Sivebæk afløser Søren Mikael Rasmussen, der skal være chef for DR Aktualitet og Videnskab.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -