Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3-lyttere er trætte af Hella Joofs datter
Fredag 13. august 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hun er forfærdelig at høre på, hun griner for meget og så er hun alt for uvidende. Det er dommen over Helle Joffs datter, Olivia Joff, som flere lyttere nu gerne ser fjernet fra P3. Derfor har de oprettet Facebook-gruppen 'Tag nu den mikrofon fra Olivia Joof!'.
"Sammen med Huxi Bach, som ellers til tider er fornuftig at høre på, plager hun radioens ellers bedste kanal i disse tider på hverdage kl. 9-12. Med hendes grin kan hun i løbet af få minutter få mig til at skifte til P2... Hun er helt sikkert en meget sød pige, men det kan altså være belastende at høre på." Sådan lyder det på Facebook-gruppen 'Tag nu den mikrofon fra Olivia Joof".

Og det skorter ikke på kommentarer. Brugere på siden skriver bl.a. om 22-årige Olivia Joof at hun er unaturlig, skabet og overgearet.

Mange er også trætte af hendes mangel på almen viden. "Er en Camp-Let en meget let campingvogn?" - er hun citeret for at sige af Winni Baasgard Dinesen, og Allan Kühne Nielsen skriver på Facebook: "Hvordan kan man arbejde som radiovært, hvis man ikke kan kende forskel på Van Halens 'Jump' og House of Pains 'Jump Around'?".

"Aldrig før har en radiovært været så irriterende og dum at høre på," skriver Stephan S. i Facebook-gruppen, der har knap 1.700 medlemmer.

En anden bruger skriver, at selvom Huxi Bach "ikke er noget stort lys selv, kommer han til at virke som en ren Carsten Jensen i forhold til frøken Joofs hjernedøde latter og blondine-blanke kommentarer."

I en afstemning på Ekstra Bladets svarede 56.1 pct. af netop Olivia Joof kan få folk til at slukke for P3. På andenpladsen kom Huxi Bach med 9.2 pct. og på 3. pladsen Sara Bro med 2.9 pct.

Formiddagsprogrammerne med Olivia Joof og Huxi Bach på P3 er netop stoppet, men iflg. Se og Hør fortsætter hun i musikprogrammet 'Boogie' til september.

Den lattermilde vært har ikke selv nogle kommentarer til kritikken, for hun er iflg. Se og Hør taget på ferie.


Foto: Olivia Joof (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -