Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Komo fejrer 20 års jubilæum
Torsdag 3. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I morgen fredag den 4. oktober fejrer et af landets ældste lydstudier, Komo Lydstudie i/s i Herning, sit 20 års jubilæum. Komo Lydstudie blev etableret i 1982 af de 4 medlemmer af dansebandet "Angel": Kim, Ole Mogens og Olav. Efter ganske kort tid trådte Kim og Olav dog ud af firmaet og siden da har Mogens Sørensen og Ole Viinberg (billedet) stået som indehavere af Komo Lydstudie.
I starten var det især lokale bands, som Mogens og Ole havde i studiet. Havde man kun satset på denne del af firmaets aktiviteter, så ville det næppe have været muligt at fejre jubilæum i morgen.

"At kigge frem, og modet til at turde 'spille' på flere strenge er helt sikket årsagen til, at vi er her endnu" udtaler Mogens Sørensen. "Noget af det første vi tog op var simple ting som indtaling af beskeder til virksomhedernes telefonsvarer og produktion af interne reklamespots til dagligvarebranchen. I 1986 åbnede vi så en afdeling, der udelukkende skulle producere reklamespots og speaks til radio- og tv stationer", fortæller Mogens videre.

Det viste sig hurtigt at være en rigtig god idé. Afdelingen er i dag blandt Danmarks største reklame/speak producenter, og er stadig et af omdrejningspunkterne hos Komo.

Ole Viinberg tilføjer at som en følge af den store kontakt til medierne landet over, er der også kommet "nyt liv" i husets studie 1, med bl.a. indspilning af station ID's og lydlogo's, hvilket har givet mulighed for store investeringer i digitalt redigeringsudstyr.

I de første 10 år af studiets levetid var Mogens og Ole de eneste ansatte, men i 1992 var succes'en med produktion af radioreklamer blevet så stor, at en nyansættelse var nødvendig. Kim Thomassen blev ansat som producer - og kan altså nu fejre sit 10 års jubilæum hos Komo.

I 1999 kom så den næste medarbejder. Per Kjær Jensen blev ansat med det formål at sælge huset Komo overfor radiostationer, produktionsselskaber, erhvervsvirksomheder og detailhandlende.

I slutningen af 2002 blev endnu en medarbejder, Felix Sanchez, ansat. Han har ansvaret for en stor del af reklameproduktionerne. Samtidigt er Kim Thomassen, der tidligere primært var producer, nu kontaktpersonen for en stor del af de nye erhvervskunder og er ofte tekstforfatteren til både reklametekster og sangtekster.

Dermed er der i dag 5 faste medarbejdere hos Komo Media Marketing og derudover er der omkring 30 freelance speakere, sangere og musikere tilknyttet studet.

Jubilæet fejres med reception i firmaet lokaler på Gudenåvej i Herning i morgen fredag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -