Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Strax tager på Wig Wam tour
Fredag 2. august 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fire uger i august tager Strax på farten i selskab med musikere, roadies og andet godtfolk på Wig Wam Tour. Torsdag, fredag og lørdag sendes der live om formiddagen fra musikpladsen, hvor Strax har deres egen bar.
Strax-baren får besøg af kunstnere som Thomas Helmig, D-A-D og Sort Sol. Her vil man live 'on air', eller hvis man møder op på de respektive teltpladser i Odense, Aalborg eller Århus, kunne møde de optrædende kunstnere i helt nye og anderledes konstellationer.

Fredag den 9. august er det således med stolthed, at Strax kan præsentere D-A-D feat. Steen Jørgensen fra Sort Sol.

Derudover får Strax besøg af en række kendte ansigter, som udsættes for Strax's forhindringsløb, der stiller krav til både tålmodighed og snilde. Det drejer sig bl.a. om håndboldspilleren Rikke Hørlykke, som kigger forbi, når der sendes fra Odense.

Hver lørdag formiddag spilles der fodbold ved Straxbaren. Nogle af de optrædende Wig Wam kunstnere stiller op sammen med deres roadies og lydmænd under holdnavnet FC Wig Wam. Overfor dem stiller et hold af lyttere og koncertpublikum op som FC Strax. Hvert hold får støtte fra en velkendt lokal fodboldspiller, og en dommer som sørger for at reglerne bliver overholdt. Fra tirsdag d. 6. august kan de lokale spillere melde sig via internettet på adressen : http://www.dr.dk/strax/

Hver uge får en lytter chancen for at få fingrene i et back-stage pas. I løbet af de Strax programmer, der sendes mandag til onsdag fra studiet på Frederiksberg, udvælges en lytter, som får lov at følge med de kendte om bag scenerne. En gang om ugen ringer en Wig Wam kunstner ind, fordi han eller hun har brug for en kok, en frisør, en roadie eller lignende. Lytterne kan så ringe og forklare hvorfor netop de ville være den helt rigtige person at tage med til weekendens musikshow. Vinderen kommer derefter i Strax og kan fortælle om sine oplevelser backstage.

Mandag til onsdag sender værten Carsten Bang fra Strax studiet på Frederiksberg. Første sendedag er mandag d. 5. august.

Torsdag til lørdag sendes der fra Strax-baren på Wig Wam pladsen. De to første uger er værten Morten Resen, og de to sidste uger overtages roret af Lars Daneskov.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -