Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Valde har samlet 60.000 kr. ind
Mandag 26. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Senest på søndag - den 1. april - skal Radio Valde have samlet 800.000 kr. ind for at sikre radioens fortsatte eksistens. Iflg. radiochef John Nielsen har man nu samlet 60.000 kr. ind. Han håber at det lykkes at komme i mål, men radioekspert Palle Bo siger, at det er en konstant kamp op ad bakke for de små stationer.
"Der er lang vej endnu", erkendte John Nielsen, da han i dag til morgen på DR P4 Sjælland kunne gøre status over weekendens indsamlingsradio. På trods af, at der kun er kommet 60.000 kr. ind, så håber og tror John Nielsen på, at det lykkedes at rejse de mange penge inden på søndag. Han håber bl.a. at banker og andre virksomheder kommer på banen den næste dage.

Radioekspert Palle Bo fra Radioguru siger, at det er en konstant kamp op ad bakke for de små stationer. "De skal kæmpe mod afsindigt hårde odds", siger Palle Bo og peger bl.a. på latterlige sendestyrker, verdens højeste KODA-Gramex afgift, sendetilladelse ét år ad gangen og ikke mindst regeringens planer om en frekvensomlægning, der vil kunne jævne rigtigt mange lokale stationer med jorden - for at gøre plads til flere landsdækkende radiostationer.

Vejen frem for Radio Valde er iflg. Palle Bo at kigge på samarbejdsmulighederne med andre mindre selvstændige radiostationer, satse på gode radioreklamer og ikke mindst skal stationerne følge med udviklingen og levere et fornuftigt og professionelt produkt.

P4 Sjællands udsendte reporter på Radio Valde, spurgte derefter Radio Valdes radiochef, John Nielsen, om et samarbejde med SLR måske kunne komme på tale. Det medførte en noget lang tænkepause, inden John Nielsen diplomatisk fik sagt, at han nok ikke lige tror, at det er dén konstellation.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -