Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Charlotte Striib ny medvært på P4 Københavns morgenflade
Fredag 20. april 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra på mandag får Ole Jacobsen selskab af Charlotte Striib som medvært på P4 Morgen, der er P4 Københavns morgenprogram mandag-fredag kl. 6-10. Charlotte Striib er 44 år, uddannet journalist og har tidligere været ansat på Radioavisen, TV Avisen og Søndagsmagasinet. Desuden vil mange københavnere genkende hende fra TV 2 Lorry. De seneste tre år har hun været skrivende journalist på Politiken.
"Jeg glæder mig meget til at lave radio igen. Men det var faktisk ikke min plan, for jeg har haft et fantastisk job på Politiken, hvor jeg havde rig mulighed for at folde mig ud fagligt. Men tilbuddet fra P4 kunne jeg ikke afslå. Jeg brænder for nyheder men også for at fortælle den sjove historie. Og det får jeg lov til at kombinere på P4 Morgen", siger Charlotte Striib

Ole Jacobsen er begejstret for at få en morgenduelig medvært. Han lægger ikke skjul på, at fire timers morgenradio kun kan blive bedre med endnu en vært:

"Jeg har lavet radio i 20 år, og de bedste af mine programmer har altid været med en makker. Det er altså sjovere at fortælle en god historie til en anden end blot sig selv. Lytterne kan glæde sig til mere dialog og flere aktuelle gæster i studiet. Jeg glæder mig meget til at byde Charlotte velkommen", siger Ole Jacobsen.

De to værter understreger dog, at P4 Morgen, der har knap 500.000 lyttere hver morgen, ikke vil ændre sig radikalt. Der bliver iflg. DR stadig en masse god musik, friske trafikmeldinger fra Jette Beckmann, radioavis og regionalnyheder.

- - -

Foto: P4 København siger go'morgen med Jette Beckmann, Ole Jacobsen og Charlotte Striib bag mikrofonerne. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -