Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


ANR får en ny stemme
Fredag 25. november 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
ANR får ny gennemgående stemme i radioen når Mathilde Norholt fra den 1. december starter som image-speaker på den nordjyske radiostation.

Den 28-årige skuespillerinde Mathilde Norholts røst kommer fra den 1. december til at være ankeret i hverdagen på ANR, som mere end 200.000 nordjyder ugentligt lytter til.

Mathilde Norholt har medvirket i en række danske film og tv-serier og er for tiden aktuel i Kristian på TV 2 Zulu. I foråret 2012 kommer hun yderligere i vælten når hun igen er med i DR-serien Lykke, hvor hun spiller bartenderen Maja. Anden sæson af serien ruller over danskernes tv-skærme i foråret.

Jobbet som imagespeaker hos 'Årets Kommercielle Radio i Danmark 2011' bliver Mathilde Norholts første i radiobranchen, men næppe det sidste, for under produktionen har hun demonstreret et meget veludviklet talent for speakopgaverne, lige som hun fra naturens side er udstyret med en genkendelig og behagelig stemme, oplyser ANR.

"Vi glæder os meget til at præsentere lytterne for Mathilde, for med hende har vi fundet et frisk udtryk, som passer godt til vore værter og den musikalske profil," siger gruppeleder Jan Jensen.

Mathilde Norholt afløser ANRs hidtigere image-speaker, Iben Maria Zeuthen, der med en ansættelse hos Radio 24syv må samle sit radiofokus ét sted.Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -