Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 Fredag 30. november 2001
Frankrig: Stor fremgang for talk-radio
Franske talk-radio stationer kunne notere en markant fremgang i lyttertallene efter 11. september begivenhederne. Den statslige France Inter og i særdeleshed den private France Info kunne i september-oktober notere langt større lyttertal end i den tidligere lyttermåling i april-juni. Med 6.3 mio. lyttere kunne France Info notere sit bedste resultat nogensinde. Blandt musikstationerne er NRJ fortsat i front. Læs mere

Fredag 30. november 2001
Licensstop vil give DR problemer
DR vil få alvorlige problemer, hvis det varslede licensstop, som regeringen vil iværksætte til nytår, også kommer til at omfatte løn- og prisreguleringen. DRs byggeri i Ørestaden kan også komme i fare. Læs mere

Fredag 30. november 2001
Radio 3 mindes George Harrison
Efter meddelelsen om Geroge Harrisons død i dag har Radio 3 Fyn og Radio 3 Sydfyn rykket rundt i programlægningen, og holder Beatles-dag i dag fra klokken 12 til 24. Radio 3 spiller mindst et Beatles-nummer hver time, har eksperter med - samt nuværende og tidligere fans. Desuden sendes et program om Beatles og George Harrison i aften kl. 18.00-18:30. (SHN)

Fredag 30. november 2001
Tyskland: Sky Radio får sidste frist
Sky Radio er utrolig populær i Nederlandene og i Danmark, men har svære begyndervanskeligheder i Tyskland. I efteråret 2000 fik ’Sky Radio Hessen GmbH’ sendetilladelse i den tyske delstat Hessen. Her fik man tildelt tre frekvenser, men her lidt over et år efter, er man endnu ikke kommet i luften. Nu har myndighederne sat en sidste frist: Er udsendelserne ikke i gang inden 31.12.2001 mister man sendetilladelsen. (PF)

Fredag 30. november 2001
Radio Midt Imellem tavs
Der er tavst på 106.1 MHz i Langeskov og omegn i dag. Radio Midt Imellem er blevet forhindret i at sende pga. en APL fejl og radioen vil først kunne sende igen på mandag. (SHN)

Fredag 30. november 2001
Kulturminister dropper licensstop og indstiller definitivt FM5 udbud
Kulturminister Brian Mikkelsen (K) har nu besluttet, at licensstoppet alligevel ikke træder i kraft allerede til nytår, som der ellers blev lagt op til to dage efter valget. Dermed kan DR ånde lettet op. Der kommer alligevel 146 mio. kr. ekstra i kassen til DR i 2002. Udbuddet af den 5. landsdækkende kanal er indstillet og det gamle medieforlig er endeligt skrottet; kulturministeren vil i stedet - sammen med Venstre, Danske Folkeparti og Kristeligt Folkeparti – indgå et nyt medieforlig, der indeholder en kraftig liberalisering af hele radioområdet. Læs mere

Fredag 30. november 2001
Radio blandt de store vindere i 2001
Radio bliver – sammen med biograf og internet - de store vindere når det handler om annonceomsætning i 2001. Dagbladenes omsætning falder med 14 %, distriktsblade med 5 % og tv med 1 %. Analysen, der er lavet af CIA, tager udgangspunkt i de tendenser, der ligger i markedet og viser at radioreklame får en stigning på 13 % - udfra en betragtning om, at radioreklame er blevet en mere anerkendt mediagruppe. Denne stigning overgås kun af biograf-reklame, der ventes at stige med 30 %. Alt iflg. Markedsføring i dag. (SHN)

Fredag 30. november 2001
Norge: Nyt site med netradiolinks
Radionytt.no lancerede i dag et nyt site, som kort fortalt er en netradioportal, hvor man kan lytte til radiostationer og internetradioer fra hele verden, men med hovedvægt på nordiske stationer. Alene i Norge er der 50 forskellige netradiokanaler. Adressen er www.lytte.no (SHN)

Torsdag 29. november 2001
Norge: NRK har flest netlyttere
NRK lancerede radio via internettet i efteråret 2000 og lige siden har NRK haft flest netradiolyttere i Norge. NRK har næsten 100.000 lyttere ugentligt på nettet, og 80 % af dem er mænd – især dem med høj uddannelse, skriver På Lufta. Hele 94 % af alle netlytterne er under 50 år – omkring halvdelen er mellem 20-30 år. Mest populære er NRK Petre og NRK Mpetre. (SHN)

Torsdag 29. november 2001
Norge: Gallup fortsætter lyttermålinger
Norsk Gallup har underskrevet en aftale om fortsat levering af lyttertal for den samlede norske radiobranche, oplyser radionytt.no. Indsamling af data vil fortsat foregå igennem telefoninterviews, og det nye RadioMeter system – á lá tv-meter – bliver dermed ikke aktuelt indenfor de næste to år, som kontrakten gælder. De norske målinger baseres på 60.000 telefoninterviews årligt. (SHN)

Torsdag 29. november 2001
UK: 70 raids mod piratradioer i London
I oktober måned blev der gennemført 70 raids mod piratradioer i London, men kun 3 i resten af landet, skriver The Radio Magazine. Af de 70 raids i London var der mange gengangere, da der iflg. The Radiocommunications Agency var tale om 43 forskellige stationer. Enhver der dømmes for at have drevet piratradio får samtidigt forbud mod de næste fem år – på nogen måde – at være involveret i driften af en legal radiostation. (SHN)

Torsdag 29. november 2001
USA: Fremgang for radio som nyhedskilde
En ny undersøgelse viser at 19 % af befolkningen i USA bruger radio som deres primære nyhedskilde, hvilket er en fremgang på én procent i forhold til før 11. september. Lidt færre, nemlig 18 % har lokal tv som deres primære nyhedskilde, mens 17 % foretrækker network tv. De overgås dog af aviser, som 34 % angiver som deres primære nyhedskilde. Det viser tal fra The Pew Research Center for People and the Press iflg. R&R Online. (SHN)

Torsdag 29. november 2001
USA: Radio er fortsat big business
Radio er fortsat i USA et solidt marked i vækst. År til dato er aktierne i den amerikanske radioindustri steget med 21 % og i 4. kvartal ventes en fremgang på 19 % iflg. analytikere fra Merrill Lynch, der slår fast at på trods af en aktuel nedgang i reklameomsætning, er radiobranchen fortsat ”robust”. (SHN)

Torsdag 29. november 2001
Irland: Nedskæringer på RTE
Den irske statslige public service kanal RTE er i økonomiske vanskeligheder og er nu nødsaget til at gennemføre besparelser på stort set alle områder. På RTEs radiokanaler skæres der 1.3 mio. irske pund (godt 12 mio. kr.) i budgettet pr. 1. januar, bl.a. ved nedlæggelse af RTE Radio One World og der afskediges tre medarbejdere. Der vil også blive planlagt yderligere besparelser på længere sigt. (SHN)

Torsdag 29. november 2001
P2 chef Birgit Bergholt forlader DR
Kanalredaktør for P2 Musik & Kultur samt DR Klassisk og medlem af DR Radios chefredaktion, Birgit Bergholt, stopper i DR for pr. 1. januar at tiltræde nyt job som direktør for Dansk Musik Informations Center (MIC). Dermed har alle tre kanalredaktører, der blev ansat i forbindelse med den nye struktur i DR Radio i sommeren 1999, forladt DR. Læs mere
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [>]  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -