Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Podcasternes Ærespris til 'Spejderne'
Fredag 20. juni 2008
Af Karsten Jensen
 
Anders Breinholt og Anders Lund Madsen har sikret sig deres tredje pris på ni måneder - nu for deres podcast, som er landets mest populære. Parret har nu rundet en million podcasts i år.

Samtidig med at ’De Sorte Spejdere’ holder sommerferie fra P3, har de to radioværter nu hentet deres tredje pris på ni måneder.

Ved uddelingen af Podcasterprisen 2008 sikrede Anders Lund Madsen og Anders Breinholt sig Podcasternes Ærespris for at være Danmarks mest downloadede podcast - for det er podcasten med deres programmer.

I maj blev 'De Sorte Spejdere's podcast hentet cirka 220.000 gange, og det svarer til lidt mere end en tredje af alle DRs podcasts. Samtidig med at de har fået prisen kan spejderne også fejre, at deres podcast i årets første fem måneder er blevet downloadet over en million gange. Helt præcist 1.000.533.

Og mens Lund Madsen og Breinholt lige nu ligger på langs, er der mulighed for at hente deres allerførste programmer som podcast på www.dr.dk/podcast. Selv vender parret tilbage i udsendelserne fra Skanderborg Festivalen den 7. og 8. august.

Initiativet til Podcasterprisen er taget af Karin Høegh med hjælp fra podcasteren Jan Lund Thomsen. Begge stiftede for et par år siden et netværk og en mailingliste for aktive Danske Podcastere.

’De Sorte Spejdere’ har tidligere modtaget TV 2 Zulus pris for ’Årets danske radioprogram’ og prisen som ’Årets danske radioværter’ ved radiofestivalen Radiodays sidste år.

Læs mere:
http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=15071

Foto: DR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -