Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiodays holder dialogmøder i hele landet
Onsdag 4. juni 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radiodays har styrket samarbejde med radiostationerne i forbindelse med programlægningen forud for 2008-udgaven. Det kommer til at betyde ændringer i programfokus og helt nye aktiviteter i programmet.
"Vi har dialogmøder med DR, SBS Radio, Radio 100FM, VLR i Vejle, Radio Sydhavsøerne, Radionet i Aalborg og Skaga FM i Hirtshals omkring programmet. Dermed sikrer vi os, at programmet forankres hos radiomedarbejderne," fortæller projektleder Christian Kjeldsen.

Han medgiver, at radioernes direkte indflydelse på programlægningen kommer til at betyde ændringer i programmet, der i 2008 bliver mere "hands on" og knapt så meget "fremtidsvisionært" som sidste år.

"Der har været et stort behov for, at vi direkte tager udgangspunkt i de udfordringer de danske radiomedarbejdere står overfor i dagligdagen. Det være sig alt fra salg og markedsføring over udvikling af indhold til de daglige udsendelser samt værtscoaching og meget meget andet," siger Christian Kjeldsen.

Han glæder sig over, at arrangørerne over en bred kam i år stiller med sessions til programmet.

"Vi får nogle sessions i år, der er hentet i Danmark og som har højere niveau end hvad udlandet kan præstere og vi får sessions, som udlandet slet ikke er i stand til at levere i og med, at vi er længere fremme i Danmark," siger Christian Kjeldsen.

Det endelige program for Radiodays er nu 90 pct. klart - og præsenteres den 1. august 2008. Tilmelding starter fredag den 8. august 2008 på www.radiodays.dk, og det koster 2.000 kr. + moms at deltage. Prisen inkluderer deltagelse i Prix Radio 2000.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -