Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ingen selvfede værter på Pop FM
Mandag 20. september 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Så er Pop FM gået i luften. Klokken præcis 06.00 mandag morgen åbnede Henrik Foersom for den nye radiokanal og det skete med Queen og 'I Want To Break Free'.

Pop FMs koncept er først og fremmest at spille en masse musik fra de fire årtier 60erne, 70erne, 80erne og 90erne. Af den forholdsvis bløde og absolut populæreste slags, og med en ret høj dansk-procent. Derudover er der nyheder fra B.T. - og trafikmeldinger - både morgen og eftermiddag - fra det storkøbenhavnske område.

Det var læserne af bt.dk, der havde afgjort, at det netop var Queen der skulle åbne Pop FM med 'I Want to Break Free'. Denne sang havde fået 27 pct af stemmerne, mens Gasolin kom ind som nummer to med 13 pct. af stemmerne til 'Sirenesangen'

De første nyheder fra B.T. dukkede op kl. 06.25.

B.T.s nyheder passer rigtig godt ind i målgruppen de 35-39 årige, som Pop FM sender til. Det siger koncernchef i Berlingske Media, Lisbeth Knudsen, til B.T.

Også chefredaktør Olav Skaaning Andersen ser frem til mødet med radioplatformen.

"Pop FM bliver et godt supplement til B.T., bt.dk, BT Mobil, BT.TV og Sporten.dk. Det er en del af vores strategi at være til stede på alle platforme, og det bidrager radioen til," siger Olav Skaaning Andersen til sin egen avis.

Men udover nyheder fra B.T. er det først og fremmest på musikkens præmisser, det foregår. Det siger en af medarbejderne på det nye Pop FM, Kasper Hesselfeldt, til Berlingske Tidende, og fortsætter

"Af samme grund er der heller ikke mere end de to værter på ad gangen på noget tidspunkt af dagen. Det er ikke meningen, at der skal sidde værter og pingponge hver morgen, som man kender det fra Radio 100FM, der tidligere lå på den frekvens, som Pop FM sender på fra i morgen. Værterne på Pop FM behøver ikke nødvendigvis være sjove."

Den begrænsende mængde snak, der kommer på Pop FM, vil først og fremmest handle om musikken.

Eftermiddagsvært Malene Steinhauer siger til Berlingske, at hun heller ikke er fan af selvfede værter - "og specielt ikke, hvis jeg selv skal være det."

Hun glæder sig bl.a. til at komme til at spille Beatles, hvilket hun ikke har fået lov til på sine tidligere radiojobs på Sky Radio og The Voice.

Pop FM sender i Københavnsområdet på 100.0 MHz, i Randers på 99.9 MHz og landsdækkende på DAB. Kanalen ejes af Berlingske Media (60 pct.) og SBS Radio (40 pct.)


Se også:
http://www.radionyt.dk/artikel/default.asp?id=17871


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -