Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborgs lyttere bestemte debutsingle
Tirsdag 23. juni 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sangeren Michael Trier fra Randers gav i onsdags intimkoncert for Radio Viborgs lyttere, der bagefter stemte om, hvilken sang fra debutalbummet, der skal være første single. Og sangeren retter sig nu efter 'folkets røst'.
Onsdag aften i sidste uge afholdte Radio Viborg en dobbelt-intimkoncert på Dickens i Viborg, hvor publikum først stiftede nærmere bekendtskab med sangeren Michael Trier og hans band.

Michael Trier har gennem årene høstet stor succes i bl.a. Midtjylland, som forsanger i kopibandet Thomas Helmig Jam. Men nu debuterer han under eget navn og med egne sange. Og så kan det jo være svært at vide, hvilken sang der skal være den første single.
Bandet havde egentlig besluttet sig 'nogenlunde', men da musikchef Jesper Aagaard på Radio Viborg valgte at playliste en anden sang fra albummet, blev Michael Trier og co. i tvivl.

Så ved intimkoncerten skulle publikum afgøre sagen – og dommen var klar. Et pænt flertal pegede på den samme sang som musikchefen – 'Father'.

”Så den er allerede sendt i trykken”, kunne Michael Trier fortælle, da han mandag morgen afslørede resultatet i morgenradioen med Dianna & Peder på Radio Viborg. Her blev der i øvrigt også trukket lod om en privat koncert med Michael Trier og hans guitarist blandt de, der stemte ved koncerten i Viborg.

Efter Michael Trier og band gik de to frontpersoner Ilang og Thomas fra den danske gruppe The Benefits på scenen. De leverede både endnu ukendte sange, samt de to sange som Radio Viborg indtil videre har valgt at bakke op om – 'Seize The Day' og den nye single, 'Last Night'.

"Det var tydeligt at publikum kendte de to sange rimelig godt. De var virkelig med, det var rigtig fedt", lød meldingen efter koncerten fra The Benefits.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -