Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny DAB-kanal: DR Kulturweekend
Torsdag 14. maj 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR er klar med en ny DAB-kanal i weekenderne til kulturelskere. Den kommer til at hedde DR Kulturweekend og sendes på den plads, der på hverdage optages af DR Politik. I førstkommende weekend vil det vrimle med forfattere på DR Kulturweekend i forbindelse med, at DR Romanprisen bliver uddelt.
'DR Kulturweekend' er en kanal, der primært samler kulturprogrammer og indslag fra DRs flader fra ugen, men der vil også være nye programmer, som det er tilfældet i den kommende weekend, hvor man fx søndag afslører, hvem der får DR Romanprisen. Prisuddelingen foregår på Københavns internationale litteraturfestival CPH.Litt.09.

Og også i de næste weekender vil kanalen byde på flere optagelser fra CPH.Litt.09 og fra Krimimessen, der blev holdt i Horsens for nylig.

DR Kulturweekend bliver sendt på kanalen DR Politik, der til daglig sender fra Folketingets forhandlinger. Men da der aldrig sker noget på Folketingets talerstol i weekenden, har DR derfor besluttet, at der fremover - i stedet for tavshed - skal være liv på kanalen i form af kulturprogrammer.

"DR Kulturweekend er et DAB-tilbud til alle kulturelskere. Kanalen er til dem, der gerne vil høre kulturradio, uden at skulle bruge for meget energi på at lede efter kulturprogrammer. Nu skal de bare tænde for DR Kulturweekend på deres DAB-radio en gang i løbet af lørdag eller søndag, når det passer, så dumper de ind i en gavebutik af det bedste kulturradio, vi kan byde på," siger Kåre Vedding Poulsen.

Han tilføjer, at weekendkanalen vil dække flere kulturbegivenheder i løbet af året - fx Bogforum til efteråret - og ellers være den kanal, der trofast samler radio om kultur, tro og historie hver lørdag og søndag på DAB.

Programoversigten for DAB-kanalen DR Kulturweekend kan ses under radio på www.dr.dk/programoversigten .


Foto: I weekenden bliver det afgjort, hvilken bog der får DR Romanprisen, og på P2 og DRs nye DAB-kanal 'DR Kulturweekend', bliver der mulighed for at høre, hvad romanlæseklubbernens medlemmer synes om forfatterne og deres bøger. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -