Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Voice Fyn gør noget ved boligmangel
Mandag 12. august 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
The Voice i Odense og Lund Invest kommer unge boligsøgende til hjælp, og udlodder en splinterny lejlighed, fuldt møbleret af Idé Møbler. Den store radio-event på The Voice Fyn skaffer den heldige vinder en centralt placeret lejlighed i Odense i et halvt år.
”Et af de største problemer for mange unge i Odense er, at de ikke kan finde en bolig. Det forsøger The Voice nu at gøre noget ved. Vi er de unges radio på Fyn, så derfor ser vi det som vores pligt, at byde i hvert fald én studerende rigtig hjertelig velkommen til Fyn”, siger Kenneth Skriver (billedet), programansvarlig på The Voice Fyn

Radiokonkurrencen afvikles i august måned og det eneste krav for at deltage er, at man på tilmeldingsdagen er fyldt 18 år. Deltagerne skal via The Voice’ hjemmeside www.thevoice.fm/fyn udfylde et tilmeldingsskema, hvor de skal beskrive, hvorfor netop de skal have en plads i kampen om egen lejlighed, og dermed vinde den eftertragtede bolig.

Fra den 12.- 23. august udvælges så seks lyttere, der ud fra devisen bedste / sjoveste argumentation, får en plads i finalen. Selve finalen afvikles fra mandag den 26. august og en uge frem. Allerede samme mandag flytter de seks finalister ind i lejlighed, og de vil i den kommende uge fra mandag til fredag blive stillet overfor en række prøvelser, hvor dagens taber øjeblikkeligt skal fraflytte lejligheden og dermed er ude af konkurrencen.

Vinderen af den splinternye og fuldt møblerede lejlighed i det centrale Odense kåres fredag den 31. august. Den heldige vinder får huslejen betalt i et halvt år, og skal kun afholde udgifter til el og vand.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -