Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Brutal fyring på DR Midt & Vest
Mandag 7. december 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
P4 Midt & Vests daglige leder siden sommeren 2007, Ingrid Schmidt, blev onsdag fyret af DRs topledelse og tilbudt at fortsætte på Midt & Vest som redaktionssekretær. I stedet skal en af den regionale stations andre medarbejdere være chef for Midt & Vest. Og det undrer de ansatte i Holstebro. De kalder det en brutal fyring og skriver i et åbent brev, at "DRs ledelse har fjernet en chef, der i udpræget grad personificerer en menneskelighed, intuition og empati uden sidestykke."
Medarbejderne på Midt & Vest er mildest talt ikke enige i ledelsens dispositioner. Iflg. DRs personaleblad DRåben, skriver de ansatte i det åbne brev:

“Ingrid Schmidt har i den svære periode, der kom efter sidste fyringsrunde, formået ikke alene at drive butikken højprofessionelt, men også at få hver enkelt til at føle sig ønsket og udfordret på een og samme gang. Folk trives og vokser under hendes ledelse, fordi hun er god til at uddelegere og tror på det bedste i alle. Nu degraderes hun til redaktionssekretær helt uden varsel og uden, at I har stukket en finger i jorden og forsøgt at lytte ind til, hvad vi måtte synes om vores chef.”

Divisions-chef Inger Bach skriver i et svar til medarbejderne på DR Midt & Vest: “DR gennemfører en organisationsændring, som skal sikre, at vi fremover har klarhed og enkle kommandoveje - og det indebærer færre chefer og dermed også et farvel til chefer, vi alle har været glade for.”


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -