Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Chr. Nissen skal i praktik på Kanal 94 i Vejle - i syv dage
Mandag 16. december 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Generaldirektør for DR Christian S. Nissen har været rundt i DRs forskellige regioner og afdelinger for at mødes med medarbejderne. Det er sket som en direkte følge af den misnøje og den mistillid der opstod i forbindelse med journalistkonflikten. På Kanal 94 i Vejle blev Nissen modtaget med et gavekort fra medarbejderne lydende på 7 dages praktik på den regionale station i Vejle. Og Nissen agter at tage imod tilbuddet. I marts måned 2003 indløser Christian S. Nissen gavekortet: En syvdags vagt på Kanal 94.
Misnøjen - eller mistilliden - har især som efterdønninger efter journalistkonflikten i sommer floreret i medarbejderdebatten i DR - ligesom det også under selve konflikten føg med skarpe projektiler fra begge sider, skriver DRåben i sin december-udgave.

Debatten har også drejet sig om generaldirektør Christian S. Nissens person, og ledelsen i DR er blevet kaldt em flok berøringsangste tøsedrenge.

Efterfølgende har direktionen lovet at lytte mere til medarbejderne og tage sig mere af hverdagen i stedet for at bruge al tiden på langsigtede strategier.

Som en del af dette har generaldirektør Christian S. Nissen i november og december været rundt på de forskellige regionalradioer og besøgt en række forskellige andre afdelinger af DR.

På Kanal 94 i Vejle blev Nissen modtaget med et gavekort på syv dages praktik, således at han selv kunne få mulighed for at prøve kræfter med det virkelige liv.

Nissens afskedssalut til medarbejderne på mødet, der i øvrigt af begge parter betegnes som positivt, var: "I bliver nok forbløffede, hvis jeg en dag står her med min sovepose under armen fir at tage min vagt".

Forbløffede eller ej. Nissen besluttede sig efterfølgende for at indløse gavekortet - og til marts vil DRs generaldirketør altså i syv dage tage en tørn som menig journalist på Kanal 94 i Vejle.

---

Foto: Jakob Strøm overrækker Christian S. Nissen gavekortet på en syvdagsvagt på Kanal 94. Fotograf: Niels Åge Skovbo.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -