Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Fynsk radiokrig om sports-lytterne
Søndag 18. marts 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
En radio-krig om sports-tilhængernes gunst er brudt ud på Fyn. Radio 3 (98.9 MHz) opprioriterer sportsdækningen i weekenden og tager dermed kampen op med bl.a. Radio 49.
Det er Radio Victor i Esbjerg der er forbilledet, når "Radio 3 Sport" under pæne fanfarer gæster de fynske arenaer i weekenden, skriver Fyens Stiftstidende. Den nærmeste konkurrent er Radio 49 i Odense, som allerede prøver at slå igen, og så har "statsradioen" Radio Fyn længe prøvet at opgradere sin sportsdækning. På tv-området bebuder TV 2/Fyn, at stationen vil satse mere på sport i weekenden.
En af hovedmændene bag Radio 3 er direktør Steen Mogensen, der kommer fra Radio Victor i Esbjerg. Han fortæller til Fyens Stiftstidende, at der er behov for en klart bedre radio-dækning på sportens område i det fynske. "Vi har store ambitioner, og vi har allerede 15 programmedarbejdere i stalden. Vi har lige haft en tidligere Radio Victor-mand, Thomas Kristiansen, der nu er på TV 2, på besøg for at inspirere" siger Sten Mogensen. Han ejer Borkfelt Medie Produktion, der er produktionsselskabet, som udnytter en sendetilladelse, som igen ligger i en forening.
Radio 3 har hyret den tidligere stadion-speaker Bent Stendahl og en gammel lokalradio-kending Michael Gehrs.
På Radio 49, der har en efterhånden lang tradition for en solid sportsdækning på Fyn, sidder man ikke med hænderne i skødet. Sportschef Erik Kirk har allerede aktiveret to reportere fra Radio Mageløs, som for tiden holder en "længere pause". Det er den kendte Vesterbro-restauratør John "Hackenbusch" Sørensen, der i sin tid slog igennem med levende reportager bag hovedtribunen fra landskampen Danmark-Belgien på Odense Stadion, og han har følgeskab af Johnny Hansen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -