Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio ABC udgiver ugeavis fra i dag
Onsdag 2. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Da den lokale radiostation i Randers-Djursland området, Radio ABC, i slutningen af februar begyndte at udgive en lokal annonceavis én gang om måneden i 40.000 eksemplarer var der ingen planer om at lave det til en "rigtig" ugeavis. Men i mellemtiden blev den eneste tilbageværende ugeavis i Randers lukket den 1. juli, så fra og med i dag er "Din Avis" nu på gaden hver onsdag. Radio ABC direktør Ole Søndergaard beskriver situationen som "et gabende hul i markedet". Dette store, udækkede behov fylder Radio ABC med 'Din Avis' derfor ud fra og med i dag.
Det Orkla-ejede lokale dagblad i Randers, Randers Amtsavis, indstillede udgivelsen af Ugebladet Randers den 1. juli og valgte i stedet at lade onsdagsudgaven af Randers Amtsavis husstandsomdele i 50.000 eksemplarer hver onsdag.

Dette gabende hul i markedet var for fristende for Radio ABC. Derfor udkommer radioens månedsavis fra og med i dag i stedet hver uge. Samtidigt har man ansat yderligere en journalistisk medarbejder. Det er John Degn, der er uddannet journalist og kommer fra en stilling på den lille fagforeningsradio, Radio Randers.

Dermed er der nu fire journalister ansat på Brotoften 10, der arbejder med at producere nyheder til både radio (Radio ABC/Radio Alfa/ABC Solo FM) og til ugeavis (Din Avis). Ole Søndergaard forklarer, at det er meget let at have med at gøre. Faktisk passer mange historier fra radioen perfekt til genbrug - både i form og i længde - til radioens ugeavis.

Din Avis trykkes nu i Hornslet og man har skiftet distributionsform, således at det er et lokalt distributionsfirma der står for omdelingen - i stedet for (som tidligere) postvæsnet. Der er også samtidigt indledt et reklamesamarbejde med nogle ugeaviser på Djursland.

Læs også: http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=3633


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -