Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Aqua kommer til Prix Radio
Onsdag 21. september 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det bliver bogstaveligt talt tryk under kedlerne, når årets 15 Prix Radio Awards uddeles lørdag den 1. oktober 2011 på Crowne Plaza Hotel i Ørestaden. En række af landets mest populære artister - bl.a. Aqua, Sanne, Laust Sonne og Wafanda - går på scenen og kommer til at spille for en udsolgt sal. Selve Radiodays konferencen har færre end ti billetter tilbage, før der meldes udsolgt.
Når Styregruppen for Radiodays træder sammen til møde på mandag, vil det være i vished om, at årets Radiodays er på vej til at blive endnu en succes. Billetterne til Radiodays-konferencen er næsten udsolgte, og der meldes om et par håndfulde billetter tilbage af de 350, der er sat til salg.

”Der er jeg selvfølgelig tilfreds med og jeg er også glad for, at programmet er blevet så stærkt, som det er blevet i år - takket være vores møder med flere end 20 radiostationer- og kanaler landet over. Med det antal input, vi har fået, kan vi selvfølgelig ikke opfylde alle ønsker. Så ville konferencen tage en uge. Men indenfor budgettet og de faktiske muligheder, har vi forsøgt at ramme så bredt som muligt”, fortæller Christian Kjeldsen, der er ansvarlig for Radiodays og Prix Radio.

Fra tidligere at uddele en enkelt pris om året – nemlig Hædersprisen – er Prix Radio vokset sig stor og uddeler nu 15 prestigefyldte priser til de danske radiomedarbejdere. Og konkurrencen er hård blandt de godt 200 nominerede. Dommerne voterer endnu.

”Der er sket det helt usædvanlige, at i nogle af kategorierne har man bedt om mere tid til at vurdere, og det efterkommer vi selvfølgelig. Vi har en formodning om, at slutnomeringerne er klar senest på mandag, hvilket er usædvanligt sent. Men vi skylder, at juryerne har en fair chance for at vurdere materialet”, siger Christian Kjeldsen, der i øvrigt afslører, at årets Prix Radio bliver helt anderledes end tidligere:

”Vi starter med champagne, så er der forret efterfulgt af underholdning og de første syv priser. Så gælder det hovedretten efterfulgt af de sidste otte priser samt underholdning og herefter dessert. Musikken er lagt i hænderne på blandt andre Aqua, Sanne, Wafanda og Laust Sonne”, siger Christian Kjeldsen.

Der er stadig billetter til Prix Radio idet salen er fleksibel og de sidste billetter er i salg nu på www.radiodays.dk .


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -