Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


R&B program med Karen og Shirley
Søndag 30. september 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
De to R&B sangerinder Karen og Shirley vil i morgen søndag kl. 21 for første gang byde velkommen til et helt nyt program på P3 – med titlen "Karen og Shirley". Sammen præsenterer de hver søndag aften fremover noget af det hotteste indenfor R&B-genren, som de selv er storleverandører til herhjemme.
Det bliver med et par af branchens hjemmevante tøser, når P3 hver søndag fremover kl. 21-23 runder ugen af med to timers R&B musik. Sangerinderne Karen og Shirley udgør makkerparret, der vil præsentere alt fra hip-hop til fortidens legendariske soul-hits til nutidens danske og udenlandske R&B numre som f.eks. Destiny´s Child, Aaliyah, Craig David og Outkast.

"Karen og Shirley er dem, der følger mest med i genren herhjemme. Derudover har de en særlig smittende energi, når de er sammen, som nok skal komme til at præge programmet", siger P3 redaktør Henrik Heide.

Karen – med efternavnet Rosenberg – har ingen radioerfaring, men Shirley Haim har gennem de sidste knap to år været studievært på flere programmer på The Voice.

"Vi er stadig primært sangerinder, og det kunne vi ikke være, hvis det var tv. Man er mere anonym, når det er radio. Radio er også det medie, vi selv laver musik til," forklarer Karen til dagbladet BT i dag – og slår fast at "radio er et superfedt medie. Og det er fedt ikke at blive set – at det ikke er nødvendigt at skulle være lækker og ha’ sminke på. Jeg er heller ikke god nok til tv. Man kan bedre slippe af sted med radio, fordi man kan sidde og gemme sig".

Shirley, der slet ikke ejer et tv, siger til avisen, at hun altid hører radio, og altid Christiania Radio onsdag formiddag, "for de er de eneste, der hidtil har haft et R&B-program".


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -