Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Mai-Britt Vingsøe bliver ny morgenvært på NOVA fm fra august
Onsdag 22. juni 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Tv-værten Mai-Britt Vingsøe Andersen har sagt ja til at blive en del af NOVA fms nye morgenshow, der har premiere mandag den 8. august kl. 06.00. De to nuværende morgenværter på NOVA fm - Martin Veltz og Jens Kristian Steen Thonbo - bliver ikke en del af det nye morgenhold.

Siden januar, hvor NOVAfm stoppede morgenshowet 'NOVA Morgen' med Anja Steensig, Thomas Qvortrup og Dennis Ravn, har det være Martin Veltz og Jens Kristian Steen Thonbo, der har klaret morgentjansen på NOVAfm. Martn Veltz var hyret ind til at dække perioden frem til sommerferien og fortsætter ikke på NOVAfm. Jens Kristian fortsætter derimod på NOVAfm, men ikke som morgenvært. Det oplyser vicedirektør Tobias Nielsen til radionyt.com.

I sommerferien bliver det Jens Christian, der sender morgenradio - dog på nær én uge, hvor det er Dennis Ravn, der står tidligt op.

Efter sommerferien bliver det så slut med at sove længe for Mai-Britt Vingsøe. Her debuterer hun nemlig som radiovært på NOVA fms helt nye morgenhold.

"Mai-Britt passer i sin profil perfekt til NOVA fm. Vi er utroligt glade for, at hun har sagt ja til at blive en del af det nye morgenhold, der får som erklæret mission at give lytterne en sjov og underholdende start på dagen - krydret med de seneste aktuelle nyheder," siger Tobias Nielsen.

Han vil dog ikke løfte sløret for, hvem der bliver Mai-Britts medværter.

Mai-Britt, der har solid tv-erfaring, glæder sig til sin debut som radiovært.

"Jeg opfatter mig selv som en del af NOVA fms målgruppe og har selv gennem længere tid været en trofast NOVA-lytter. NOVA fm spiller den musik jeg godt kan lide som f.eks. Robbie Williams og Rasmus Seebach, og så berører de emner, der interesser mig", fortæller Mai-Britt og fortsætter:

"Radio har altid stået mit hjerte nært. Jeg har altid elsket at deltage som gæst i forskellige radioshows, og jeg var derfor ikke et sekund i tvivl, da jeg blev tilbudt jobbet hos NOVA fm. Efter 12 år som tv-vært glæder jeg mig helt vildt til at prøve kræfter med at lave radio. Det bliver en super sjov udfordring pludselig kun at kunne bruge sine verbale evner", siger Mai-Britt.

Det at skulle tidligt op, ser hun ikke som et problem.

"Jeg har altid været god til at stå tidligt op, og så har jeg lavet en aftale med min mand Brian om, at han afleverer børnene om morgenen, og så henter jeg dem til gengæld tidligt", smiler Mai-Britt.

Det nye morgenshow på NOVA fm sendes fra mandag den 8. august kl. 06–10.


Foto: Mai-Britt Vingsøe Andersen skifter fra august fra tv til radio. (Fotograf: Piet Simonsen. Copyright: SBS Radio)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -