Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR vigtig for digital udvikling
Onsdag 7. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
DR er en central kraft i Danmarks digitale udvikling - bl.a. indenfor DAB og podcasting - og derfor vækker det bekymring, når DR's generaldirektør Kenneth Plummer i forbindelse med budgetoverskridelserne i DR Byen, siger at DR-byggeriet kommer til at koste på den fremadrettede udvikling. Det siger adm. direktør Morten Kristensen i dag i en kommentar i Børsen.
Umiddelbart kunne man tro, at det kommercielle mediemarked kunne være ligeglad med, at DR kan blive nødt til at skrue ned for den digitale pionervirksomhed, men sådan forholder det sig ikke, iflg. Morten Kristensen. DR opfylder nemlig en vigtig funktion som drivkraft i udbredelsen af ny teknologi.

Og når den nye teknologi så er udbredt - så kommer det også alle andre til gode. Der er tale om en næsten entydig positivt afsmittende effekt for de kommercielle medievirksomheder, mener Morten Kristensen. Når DR løber i forvejen - og tager chancerne - så får alle andre mulighed for at se, hvad der virker og hvad der ikke virker.

Morten Kristensen slutter med at udfordre politikerne omkring økonomien i byggeriet af DR Byen. Han mener nemlig at DR så vidt muligt bør holdes skadesløs fra fortidens farceagtige budgetteringer. "Ingen kan være tjent med, at DR går i momentum på grund af en byggeskandale, der ikke kan omgøres alligevel".


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -