Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


FMR1 snyder amtspolitiker for løn
Tirsdag 5. juni 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Selskabet bag driften af den nu lukkede lokalradio i Nyborg FMR1 i Mellemgade, Media Fyn ApS, der har direktør Lise Thomsen og daglig leder Mogens Bregnholt som topfigurer, er i civilretten blevet dømt til at betale den tidligere journalistiske medarbejder, amtsrådsmedlem Poul Erik Hansen, Nyborg, godt 90.000 kr. plus renter.
Det skete i en udeblivelsesdom, idet ingen fra selskabet Media Fyn ApS, der er i betalingsstandsning, var mødt, skriver Fyens Stifstidende.

Det på trods af at Media Fyn så sent som den 26. februar i år skriftligt over for retten tilkendegav, at Poul Erik Hansens krav var uden reelt indhold.

I stævningen fra Poul Erik Hansens fagforening HK er det opgjort, at han tilbage fra juni 1999 og til udgangen af december sidste år på ingen måde fik den løn, han kontraktligt var stillet i udsigt. HK gjorde allerede for over et år siden opmærksom på, at der alt for sjældent ikke blev sat løn ind til Poul Erik Hansen til den første. Det resulterede i, at han ind imellem fik aconto-beløb, men dog langt fra nok.

Den 11. december sidste år skrev Media Fyn-folkene under på, at selskabet skyldte det socialdemokratiske amtsrådsmedlem 54.814 kroner i løn plus feriepenge, men pengene blev aldrig udbetalt.

Fyns Stiftstidende nævner, at Media Fyn på det tidspunkt var stævnet af Gramex, der truede med at få nedlagt et fogedforbud mod at spille musik i Radio FMR, medmindre der blev betalt små 100.000 kroner i musikafgift. De penge fandt radio-folkene, men så var der åbenbart ikke nogen til Poul Erik Hansen.

Selv om retten nu har dømt Media Fyn til at betale Poul Erik Hansen de godt 90.000 kroner, så er det langt fra sikkert, at han nogensinde pengene, da selskabet er ude i store økonomiske vanskeligheder. FMR1 blev lukket af KODA den 18. maj pga. manglende betaling af musikafgift til KODA., og der har siden været tavst på radioens frekvenser.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -