Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Mads Vangsø starter 1. juli på Voice
Torsdag 14. juni 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Som radionyt.com kunne fortælle i går stoppes Kaos Krew på Voice Storkøbenhavn. Ny morgenvært bliver Mads Vangsø, 29, der senest er kendt som Big Brother vært på TvDanmark. Vangsø lover lytterne et brag af en vækning, når det nye morgenprogram går i luften til efteråret.
Selvom den tidligere Big Brother vært har svært ved at stå tidligt op om morgenen, forsikrer han, at lytterne vil få et brag af en vækning, når han først har indfundet sig i studiet. Programmet, som endnu ikke har fået nogen titel, vil gå i luften alle hverdage fra 06.30. Vangsø vil blive ankermand på morgenshowet, men det er endnu ikke besluttet, hvem han vil få som sidekick’s.

”Min ambition er at producere et morgenradioshow, som giver lytterne den allerbedste start på dagen. Mit program skal være med til, at det bliver bare en anelse sjovere for folk at forlade de varme dyner. Jeg har altid været meget tiltrukket af radiomediet. Det har i forhold til tv sin helt egen magi. Det er radio, mit hjerte brænder for. At jeg nu har fået mulighed for at få mit eget morgenshow, opfylder en af mine allerstørste ambitioner”, siger Mads Vangsø.

Mads Vangsø startede sin karriere som stand-up komiker og blev derefter tilknyttet DR’s B&U afdeling. Han var med i Tæskeholdet, og fik senere sit eget program, ”Vangsø Affæren” på P3, som blev en stor succes. Hele foråret har han sammen med Anette Toftgaard været vært på ”Big Brother Live” på TvDanmark 2.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -