Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 49 raser over afvisning
Søndag 15. juli 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Torben Dhalvad, der på vegne af den odenseanske Radio 49, har søgt om sendetilladelse på Nordfyn på 94.2 MHz, er stærkt utilfreds med, at lokalradionævnet vil tildele den nye lokalradio en helt anden frekvens. Radio 49 VIL ind på 94.2, hvor der er masser af ledig sendetid og man agter nu at klage til Udvalget vedr. Lokalradio og tv i Kulturministeriet.
Det nordfynske lokalradionævns afgørelse betragter Torben Dhalvad som en favorisering af Radio Nordfyn, skriver Fyens Stiftstidende. Radio Nordfyn, der i forvejen sender nogle få timer i weekenden på 94.2 MHz, havde frabedt sig at få Radio 49 på ”deres” frekvens, og nævnet valgte altså at følge Radio Nordfyns indstilling – og i stedet finde en helt ny frekvens til Radio 49’s nye station, der har arbejdstitlen Station Nord.

Det vil Radio 49 ikke finde sig i. En tilladelse på 94.2 MHz på alle hverdage ville passe Radio 49 meget bedre og den helt store fordel var at man kunne komme hurtigt i gang. Station Nord skulle gå i luften allerede til august, men det bliver der ikke noget af nu, når der først skal findes en ny frekvens.

Lokalradionævnets formand, Torben Dam, siger at nævnets afgørelse står ved magt, og at han ikke agter at indkalde nævnet til at behandle sagen igen. Derfor agter Torben Dhalvad nu at klage til Udvalget vedr. Lokal Radio og tv.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -