Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR-chefer optæder som billetnassere
Onsdag 22. november 2006
Af Knud Hyllested
 
I DR’s personaleblad DRåben langer den ansvarlige for stationens musikarrangementer ud efter DR-chefer, der kræver billetter uden om køen. Til P3 Guld er 100 pladser reserveret til bestyrelse, direktion, chefredaktion og eksterne partnere.
Jakob Skov fra DR Rytmisk, der står bag stationens musikarrangementer, harcelerer i den seneste udgave af DRåben over, hvad han betegner som ”aggressive billetnassere”, hvoraf mange er højt på strå i eget hus” og henviser bl.a. til, at ud af de 600-700 pladser, der i alt er til deling mellem P3’s lyttere og DR’s spidser, er man blevet pålagt at sælge 100 uden om billetkøen til bestyrelse, direktion, chefredaktion og såkaldt vigtige eksterne partnere.

”Det er bare ærgerligt, at man endnu engang kan se en klump mennesker midt i tv-billederne, som er helt malplacerede,” skriver Jakob Skov, der også ifølge Urban henviser til, at spydige, nedladende og kommanderende e-mails i denne forbindelse ikke er usædvanlige, hverken fra eksterne partnere eller ansatte. Især DR’s chefer kan være hårde at tumle med.

DR’s programdirektør Lars Vesterløkke skriver i et svar til DR’s personaleblad, at ”P3 Guld er en oplagt mulighed for at vise DR frem for forskellige samarbejdspartnere, og derfor er det naturligt, at der til hvert arrangement er et antal fribilletter til bestyrelsen, direktionen og nogle af arrangementernes nøglepersoner.” Lars Vesterløkke finder dog ikke, at den beskrevne praksis lyder som noget, der er i orden og vil nu ”stramme op.”


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -