Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Farvel og tak!
Fredag 23. december 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Stig Hartvig Nielsen: Efter knap 11 år og næsten 19.000 nyheder og historier er det nu slut. For mit vedkommende! Jeg stopper som ejer af og chefredaktør for radionyt.com og overlader fra årsskiftet siden til den nye ejer Island Media Group med Christian Kjeldsen i spidsen. Der er juleferie fra nu – og radionyt.com er tilbage i ny udformning fredag den 6. januar 2012.

Det er både med lidt vemod men også lidt lettelse, at jeg nu stopper med – hver dag – at skulle tænke i nyheder om radio; hver dag søge efter og skrive nyhedshistorier om og fra radioverdenen. Det har været rigtigt spændende og udfordrende, og der er unægtelig sket meget de seneste 11 år, og jeg vil helt sikkert også komme til at savne det. Men der har også været ærgrelser undervejs. Specielt har det været surt, at den økonomiske opbakning fra den danske radiobranche har været yderst begrænset. Indtægterne fra bannerannoncering og jobopslag har været så små, at jeg de sidste godt 4 år har måttet have et ’rigtigt’ arbejde ved siden af – ofte med det resultat, at nyhedsformidlingen på radionyt.com ikke har været, som jeg kunne ønske det.

Jeg er meget glad for, at radionyt.com ikke bare fortsætter, men også fornyes og videreudvikles. Det er ikke nogen hemmelighed, at det har siden længe trængt til. Og jeg er sikker på, at radionyt.com vil være i gode hænder hos Christian Kjeldsen, der om nogen brænder for dansk radio, og som allerede har gjort en stor indsats for dansk radio.

Men nu er det slut for mig. Jeg vil ønske Christian Kjeldsen held og lykke fremover, og vil til sidst rette en stor tak til de annoncører, der har været gennem årene - og en stor tak til skribenterne på radionyt.com: Karsten Jensen, Poul Foged, Anders Brandborg, Knud Hyllested, Eric Larsen, Thomas Nielsen, Lars Vinter og Ulrik Brinck.

Nu er der juleferie, og – på nær lyttertal onsdag den 28. december – kommer der ikke mere fra min hånd her. Det nye radionyt.com lanceres fredag den 6. januar 2012, og det er planen, at den gamle udgave af radionyt.com samtidigt bliver tilgængelig på www.radionytarkiv.dk .Se også: http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=18788


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -