Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NL: Store nedskæringer hos Radio 10FM
Torsdag 24. juli 2003
Af Poul Foged
 
Rygterne om medarbejderkup på Radio 10FM kom i kølvandet af meddelelsen til medarbejderne om store nedskæringer og fyringer på stationen. Et stort antal medarbejdere fik i går formiddag at vide, at det var sidste arbejdsdag. Samtidig skulle radiostationen flytte midlertidigt fra de nuværende studier i Amsterdam til lejede studier i Hilversum hos Radio Nederland. Senere skal Radio 10FM og Noordzee samles i et nyt radiohus, hvor alle Talpa Radios aktiviteter er samlet.
Det er en del af de nedskæringsplaner man har for Radio 10FM, efter at det ikke lykkedes at vinde "oldies"-frekvens pakken. Øjenvidner fortæller om en følelsesladet formiddag, da to repræsentanter fra Talpa, Harold Reusken og Marc Nanings skitserede de nye planer - og fyrede en række medarbejdere uden varsel. Overraskende var det også, at ferierende Erik de Zwart ikke var til stede.

Radio 10 FM fortsætter i en slank udgave med Tom Mulder (6-10), Peter Holland (10-14), Dave Donkervoort (10-18) og Jos van Heerden (18-23). Weekenden sørger Ger van den Brink, Thorvald de Geus og Mark de Brouwer for. Fyret er Maarten Van Der Schot, Peter Hooghiemstra, Menno Vroom, Alexander Stevens og Peter Vorage.

Harold Reusken fra Talpa fastslår, at der ikke bliver tale om flere non-stop programmer. Der sendes live med studieværter alle hverdage 06.00-23.00 med nonstop om natten - og i weekenderne 06.00-22.00.

"Der er tale om at vi justerer efter virkeligheden. Radio 10 FM skal ikke lukke - vi fortsætter på internet, kabel og mellembølge. Det er fortsat tanken at finde permanente æterfrekvenser", hedder det fra Talpa.

Talpa vil ikke kommentere de rygter, der cirkulerer om, at der er samtaler mellem HMG, Hollandse Media Group, der har en frekvenspakke til nederlandsk og europæisk musik, men ingen studier eller værter. Det ville i givet fald betyde en større ændring i musikformatet hos Radio 10FM.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -