Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


K FM i strid med tilladelse
Torsdag 7. marts 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Hverken i de to første måneder eller ved genåbningen den 1. marts opfylder K FM lokalradionævnets betingelser for at sende lokalradio på Tornved- og Kalundborgegnen. Mix FM/K FM, der netop har haft brug for en kapitalindsprøjtning, har kun redaktion i Holbæk – men iflg. sendetilladelsen skal der også være redaktion i Kalundborg, skriver Holbæk Amts Venstreblad. Og det er der ikke.
Mix FM i Holbæk står for udsendelserne til den genåbnede K FM via sendere i Mørkøv og Kalundborg. K FM sender på en tilladelse, som lokalradionævnet for Tornved, Bjergsted, Kalundborg og Hvidebæk udstedte i februar 2001. I tilladelsen står: ”Det er en forudsætning for sendetilladelsen, at der fra starten etableres en redaktion i Kalundborg, der bruger lokale indslag fra nævnets ansvarsområde”.

”Vi har ikke adresse i Kalundborg endnu”, erkender Nico Sparboom (billedet), der både er direktør og bestyrelsesformand for Mix FM. Han siger til Venstrebladet, at man først lige skulle have baglandet til at arbejde først, så man var sikre på at radioen i Kalundborg kunne fortsætte.

Avisen oplyser at Mix FM, der åbnede i Holbæk den 1. juni 2001 har haft brug for at få tilført flere penge. Efter at der er arbejdet på sagen i de seneste par måneder, er der nu sket en udvidelse i kredsen af investorer.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -