Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Humor mod AIDS på P3
Torsdag 31. marts 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Traditionen tro står 1. april i humorens tegn, når P3 - sammen med ’Humor mod AIDS’ - sætter fokus på bekæmpelsen af AIDS. P3-lytterne kan hele dagen støtte den gode sag, få sig et godt grin og vinde store præmier.

I år laver P3 en Hængepartiet special – ’Hængepartiet mod AIDS’ – hvor værterne Rebecca Svensson og Jesper Holm inviterer til tre timers liveradio med humor, hygge og fredagsbar-stemning i tidsrummet i morgen fredag den 1. april kl. 15 - 18.

’Hængepartiet mod AIDS’ byder bl.a. på livemusik med Julie Maria og Mads Langer, besøg af Rasmus Botoft fra 'Rytteriet' og live-satire fra satiregruppen 'Det Sorte Ur'.

Og så er det programmet, hvor vinderen af en af - iflg. P3 - verdenshistoriens fedeste præmier trækkes! P3 har sat alle musikudgivelser på et helt år på højkant til fordel for AIDS-Fondet – og det er ALLE albums, der bliver udgivet i Danmark fra 1. april 2011 og et helt år frem.! Det er ikke en aprilsnar, og der er tale om alt – fra Foo Fighters til Mads Langer, fra klassisk til country…

For at deltage i lodtrækningen, skal man sende en sms med teksten HUMOR til 1212. Det koster alm. sms takst + 10 kroner der går til AIDS-Fondet.

Konkurrencen om ét års album-udgivelser blev allerede skudt i gang søndag, og man kan deltage i lodtrækningen helt frem til ’Hængepartiet mod AIDS’ sender på fredag. Hvis man vil øge sine chancer, kan man sende 15 sms'er i alt og dermed lægge 15 lodder i lotteriet frem til fredag eftermiddag, hvor P3 trækker en vinder. Er man den heldige vinder, vil man nemlig blive ringet op af Hængepartiet fredag eftermiddag. Det er vigtigt, at man tager telefonen, ellers ringer Hængepartiet til den næste.

Til sidst i programmet vil det blive afsløret overfor AIDS Fondet, hvor mange penge P3-lytterne har fået samlet ind.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -