Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Hele dagfladeholdet på Radio 3 har sagt op i løbet af tre måneder
Torsdag 22. juni 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Indenfor de sidste tre måneder har både morgenvært, middagsvært og eftermiddagsvært på Radio 3 i Odense valgt at sige op for at søge nye græsgange. Radioen står dermed uden faste dagfladeværter, men direktør for Radio 3, Steen Mogensen, afviser, at der er nogen dramatik i situationen: "Der er tale om et uheldigt sammentræf, men vi benytter situationen til at sætte en ny radiokultur".
Den 1. juni stoppede middagsvært Signe Vadgaard, den 1. juli stopper morgenvært Troels Barreth og den 1. august siger eftermiddagsvært Mike Forde farvel til Odense. De tre har i stedet fået arbejde på hhv. Skala FM i Kolding, TV 2 i Odense og Radionet i Aalborg.

Steen Mogensen afviser, at der er eller har været problemer på Radio 3 - eller at værterne skulle være blevet behandlet dårligt. Steen Mogensen forklarer, at Signe Vadgaard gerne ville lave morgenradio igen og gerne sende til en lidt yngre målgruppe - og da hun samtidig fik et tilbud om en højere løn - valgte hun at springe til Skala FM.

De tre dagfladeværter havde samtidigt et rigtigt tæt forhold og arbejdede godt sammen, fortæller Steen Mogensen videre. Han medgiver også, at de havde meget at se til. Der følger mange arbejdsopgaver med til, at være en del af et mediehus med 500 ansatte.

Mens Mike Forde har været 4 år på Radio 3, blev det kun til mindre end et år for både Signe Vadgaard og Troels Barreth.

Steen Mogensen siger, at alle tre medarbejdere har givet udtryk for, at de har været glade for at være på Radio 3, og at de alle tre har valgt at arbejde på Radio 3 i opsigelsesperioden.

I juli måned vil Mike Forde således fortsat lave radio på Radio 3 og som morgenradio-afløser i juli måned har man ansat Jesper Aalbæk - tidligere morgenvært på MixFM i Odense sammen med Signe Vadgaard.

"Jeg tror ikke lytterne vil mærke så meget til det. Vi har jo også i forvejen en stribe free-lance værter at trække på", siger Steen Mogensen. Han har dog travlt med - inden denne måneds udgang - at få sat et helt nyt hold af dagværter på Radio 3 pr. 1. august:

"Vi har slået de ledige stillinger op, og vi har fået mange gode ansøgninger", fortæller Steen Mogensen og siger, at man har nogle utroligt spændende folk i kikkerten. Han siger, at nok ser man alvorligt på situationen nu, men man ser det samtidig som en mulighed for at sætte en helt ny radiokultur, hvor de medarbejdere der bliver ansat, skal integreres mere i det mediehus, Radio 3 er en del af, og hvor der skal sættes mere fokus på det journalistiske.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -