Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


The Voice varmer op til 25 års jubilæum
Onsdag 22. april 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den 8. juni fejrer The Voice sin 25 års fødselsdag. Det gør man bl.a. ved at hive Thomas Madvig bag mikrofonen. Han er nu vært på morgenfladen 'Morgen med Madvig' i en periode på 2½ måned. Her guider Madvig lytterne igennem en lang stribe af de sjoveste indslag, der er blevet sendt i stationens mogenshows gennem tiderne. Lytterne skal derefter kåre det allersjoveste.
Thomas Madvig, der i denne omgang har arbejdet på The Voice siden oktober måned sidste år som programudvikler på The Voice og The Voice TV, præsenterer i den nye morgenradio - 'Morgen med Madvig' på The Voice hver dag to indslag fra stationens morgenshows gennem tiderne, og de to indslag vil efterfølgende kunne findes på The Voices hjemmeside, hvor lytterne så kan gå ind og afgive deres stemme.

Den 8 juni løftes sløret for, hvilket indslag der har vundet kåringen som det sjoveste nogensinde.

Der vil i alt være 70 indslag fra de første 25 år med The Voice. Man vil bl.a. have chancen for et genhør med Uffe Holm, Anders 'Anden' Matthesen, Anders Fjeldsted og Ole Møgdahl.

Det er i øvrigt første gang, at Thomas Madvig selv sætter sig bag mikrofonen, siden han blev ansat i oktober 2008. Han fortsætter med morgentjansen til den 26. juni.

Men det er bestemt ikke første gang Madvig har arbejdet for The Voice. Ekstra Bladet fortæller, at det netop var på The Voice, at Madvig i slufirserne og starthalvfemserne for alvor brød igennem.

Dengang var Madvig med egne ord en rod og en vildbasse, der ofte mødte ind et minut før, han skulle sende - hvis han da overhovedet dukkede op, før programmet begyndte, skriver avisen.

Thomas Madvig arbejdede som DJ om natten, og så kneb det for den dengang 22 årige Madvig at komme tidligt op om morgenen. Ved en lejlighed betød det, at lytterne en tidlig morgen blot kunne høre en plade der kørte i den sidste rille - i en halv time. Men ingen af chefterne opdagede det, husker Thomas Madvig.

I det hele taget var det nogle drengerøve, der lavede radio på The Voice dengang, og derfor passede Madvig så godt ind, skriver Ekstra Bladet videre.

"Sport nummer et var at få de andre værter til at grine, mens vi sendte. Hvad der ikke er blevet lavet foran vinduet ind til studiet. Der har været folk, der har danset nøgen for at få medværter til at knække sammen af grin midt under udsendelsen," fortæller Madvig og afslører, at det blandt andre var Krede, der var med i løjerne.

Thomas Madvig arbejdede på daværende tidspunk på The Voice i en periode på ca. fem år, før han fik et vink fra cheferne om, at tiden nok var inde til at lave noget andet.

Senere kom Thomas Madvig, der nu er 36 år, til at arbejde for bl.a. DR P3, han har været VJ på MTV og Puls TV - og så var han vært på TV 2 Radio, indtil den lukkede.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -