Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Viborg bryder med RadioNet
Torsdag 13. november 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Siden årtusindskiftet har Radio Viborg haft et tæt samarbejde med nordjyske RadioNet, men næste år går stationen egne vegne. Samarbejdes med RadioNet i Aalborg opsiges, og Radio Viborg gør klar til stå på egne ben. Der er behov for at være mere lokale, udtaler den nyudnævnte adm. direktør for Radio Viborg, Lars Christiansen.
"Vi er ikke utilfredse med Radionet, som leverer et professionelt produkt. Men hvis vi skal klare os i konkurrencen med de medier, der vil have fat i borgerne på Viborg-egnen, så skal vi være meget mere lokale, end vi er i dag," siger Lars Christiansen.

Derfor vil der i den kommende tid ske en række forandringer på Radio Viborg, der nu sender som to kanaler: Radio Viborg Hit FM og Viborg Guld FM. Så godt som hele sendefladen - på nær morgenradio og timenyheder - leveres i dag fra RadioNet i Aalborg.

Målet for den nye Radio Viborg i 2009 er at få lokale værter og lokalt indhold på alle hverdage fra 6 til 18 - og om formiddagen i weekenden. Derudover er der planer om, at lancere Favorit FM som nonstop-station i Viborg-området.

Radioen har kontrakt med Radionet frem til oktober 2009, men allerede nu gør man klar til at stå på egne ben. Man har således allerede ansat Jesper Hæstrup Aagaard (tidligere Jesper Jensen) som musikchef og imageproducer fra 1. januar 2009. Jesper Hæstrup Aagaard vender dermed tilbage til Radio Viborg - efter 4 år på TV 2 i Odense.

En ny jinglepakke er også i støbeskeen.

"Hvornår vi kapper navlestrengen til kollegerne i Aalborg ved vi ikke. Det er noget, der kommer til at ske i et samarbejde med RadioNet. Vi går jo ikke og smækker med døren," understreger Lars Christiansen overfor radionyt.com. Han kan i øvrigt sagtens forestille sig en overgangsperiode, hvor det bedste fra de to verdener kan mødes, og hvor specialprogrammer fra RadioNet kan bruges på Radio Viborg.


Ud af ddr-samarbejdet

Samtidigt med at Radio Viborg vender tilbage som lokal radiostation med lokale programmer, har man opsagt samarbejdet med ddr (Det Danske Radiobureau) om landsannoncer. Man fik angiveligt ikke nok ud af det. I stedet er der indgået et salgssamarbejde med Favorit FM i Holstebro og Radio Limfjords to kanaler på Mors.


Ny administrerende direktør

Lars Christiansen (37) er blevet udnævnt til administrerende direktør på Radio Viborg. Han har siden 2003 været ansat som radiochef for De Bergske Blades tre radiostationer i Vestjylland.

"Jeg håber naturligvis, at jeg med min viden om både økonomi og programvirksomhed kan være med til at styrke Radio Viborg fremover. Samtidig er jeg så heldig, at have en meget stærk salgschef i Adele Cunningham Mikkelsen som kan opveje mine salgsmæssige mangler," siger Lars Christiansen.

Den nye direktør er uddannet journalist og har blandt andet arbejdet på Radio ANR inden han kom til Viborg Stifts Folkeblad i 1998.


Foto: N y adm. dir. for Radio Viborg Lars Christiansen


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -