Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Dalet og Windows 2000 kan ikke sammen
Mandag 7. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Alvorlige problemer i samspillet mellem redigeringsprogrammet Dalet og Windows 2000 betyder, at DRs opgradering til Windows 2000 indtil videre er stoppet, skriver DRs personaleblad DRåben. Det rammer især radiofolkene i DR, hvis computere skal kunne jonglere med begge systemer.
"Vi har ventet i næsten to måneder på, at Dalet skulle rette to fejl i den nyeste version, der gør samspillet med Windows 2000 umuligt. Det kan jo ikke nytte, at der er fire sekunders forsinkelse på Dalets start i Windows 2000 eller at Dalet ikke kan installeres og arbejde sammen med Internet Explorer 6,0, der er verdens mest udbredte browser," siger civilingeniør Flemming Højskov Andersen, til DRs personaleblad DRåben. Han er ansvarlig for Windows 2000-projektet i DR og han føler sig dårligt behandlet af en leverandør.

"Vi har haft et hold medarbejdere nede hos Dalet i Paris, for at finde ud af, hvorfor tingene går så langsomt. De kunne så bl.a. konstatere, at Dalet ikke har en testafdeling - hvilket da giver en del af forklaringen på, hvorfor deres slutversioner af programmerne er så mangelfulde. Det er virkelig et område, hvor DR har brugt mange ressourcer - men fortsat løber ind i problemer. I den nuværende situation er vi nødt til at inddrage Teknologirådet og bede dem tage stilling til det fremtidige samarbejde med Dalet og de risici som er forbundet med det," siger han.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -