Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Herkules beskyldt for svindel
Torsdag 2. maj 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fagbevægelsens daghøjskole Mødestedet på Saxovej i Kolding bliver af syv ansatte - heriblandt skolens regnskabschef Eva Korsholm - anklaget for at svindle med antallet af kursister, som udløser et statstilskud til skolen på 55.079 kroner pr. årselev. Det fremgår af et brev, som de syv skrev til skolens bestyrelse den 18. april, hvorefter de blev bortvist, skriver Jydske Vestkysten. I brevet, som avisen er i besiddelse af, står der, at ”vi er bekendt med, at der p.t. er noteret to hold kursister på Radio Herkules, som Daghøjskolen betaler undervisning og materialer for. Det står vi uforstående overfor, idet der ikke er kursister fra Daghøjskolen”.
Både lederen af fagbevægelsens Radio Herkules, Jørgen Ruby, og formanden for Mødestedets bestyrelse, FOA-formand og byrådsmedlem Ellen Andersen (S), afviser anklagen.

”Jeg har to hold kursister. Et dansk og et somalisk. I alt nogle og tredive kursister, som jeg afleverer afkrydsningslister for på daghøjskolen. Som jeg ser det, så ved de syv ikke, hvad der foregår på deres egen skole. Deres problem er, at de ikke kan se kursisterne på Saxovej, men vi har jo mange andre undervisningssteder i byen - for eksempel i Somalisk Forening i Jernbanegade og i Kolding Mandskors ejendom Brinken”, siger Jørgen Ruby til avisen.

Ellen Andersen er ligeså bestemt i sin afvisning. Hun siger til avisen, at der ER kursister på Radio Herkules.

Ingen af de syv brevskrivere og nu bortviste ansatte fra Mødestedet på Saxovej vil udtale sig til Jydske Vestkysten. Ifølge avisens kilder har de nemlig lovet at holde mund og afvente et forhandlingsmøde i morgen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -