Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sky Radio trækker store stjerner til sig
Lørdag 25. september 2004
Af Karsten Jensen
 
Sky Radio går efteråret i møde med store konkurrenceaktiviteter vedrørende radioens A-artister. Der har været eksklusive koncertoplevelser med Madonna, Anastacia og nu gælder det Thomas Helmig og canadiske Celine Dion.
Koncerten med Thomas Helmig er en chance for 300 af Sky Radios lyttere at opleve en intim forpremiere på Thomas Helmigs kommende Danmarks turné.

”Konkurrencen slutter i denne uge og interessen har ganske enkelt været overvældende! Vi kunne have holdt en Thomas Helmig koncert hver aften resten af året, hvis vi skulle have tilgodeset alle de lyttere som har deltaget”, udtaler Christian ”Zef” Skov, musikkoordinator hos Sky Radio.

Udtalelsen dækker over, at Sky Radio på det nærmeste er blevet bestormet af interesserede lyttere i den fjortendages periode, konkurrencen indtil har kørt. Helt konkret har det resulteret i, at Sky Radios hjemmeside på det nærmeste i morgentimerne mellem 6 og 10, er blevet lagt ned.

Mandag den 27. september følger stationen op med en eksklusiv koncert med Celine Dion i Las Vegas. ”Vi havde en lignende konkurrence for 1½ år siden, hvor vi også sendte lyttere til Las Vegas for at opleve Celine Dion. Lige siden har vi konstant fået opfordringer fra vores lyttere om at gentage den, og det gør vi nu i forbindelse med lanceringen af Celine Dions nye parfume ”Notes”. To lyttere skal opleve Celine Dions show ”A New Day” og får fire nætter på det prominente hotel Circus Circus på den berømte ’The Strip’ i Las Vegas”, siger Programchef Lasse Roldkjær.

Konkurrencen begynder mandag og løber til og med søndag den 10. oktober. Fra på mandag vil det således være muligt at hente et konkurrencekort hos Matas med en helt speciel ’Sky Radio kode’ som skal indtaste på stationens hjemmeside.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -