Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


"Radiokrig" i Viborgs gågader
Onsdag 7. marts 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mandag var TV 2 Radio på besøg på gågaden i Viborg medbringende deres velkendte kæmpe-radio, samt stationens direktør Jens Rohde og sportschef Jan la Cour og en række mini-radioer til uddeling. Radio Viborg Hit FM svarede igen ved også at stille sig op på gågaden - mindre end 100 meter fra TV 2 Radios tilholdssted - og her delte man aviser og røde pølser ud - og så kårede man Viborgs grimmeste kjole.
Både Jens Rohde og Jan la Cour var på en slags hjemmebane. De startede begge deres radiokarriere på Radio Viborg - tilbage i 80'erne - og de er begge fortsat bosiddende i Viborg. Viborg Stifts Folkeblad skriver, at de to fik lejlighed til at hilse på gamle venner og bekendte, og fik ellers uddelt mini-radioer.

Jens Rohde mener ikke, at TV 2 Radio og Radio Viborg er konkurrenter. Han siger til Folkebladet, at der er plads til begge stationer. Radio Viborg har et lokalt udgangspunkt og det skal den satse på. TV 2 Radio satser slet ikke lokalt.

TV 2 Radios besøg i domkirkebyen fik dog den lokale Radio Viborg Hit FM ud af starthullerne. På gågaden - ikke langt fra, hvor TV 2 Radio holdt til - etablerede Radio Viborg en scene, hvorfra morgenværterne Kato og Maria sendte direkte. Her kårede man Viborgs grimmeste kjole. Den heldige vinder - en ung mand, der havde lånt en kjole hos en klassekammerats mor - fik to gavekort á 5.000 for sin ulejlighed. Samtidigt blev der uddelt røde pølser og gratis eksemplarer af Viborg Stifts Folkeblad. Samme avis skriver, at der var kø ved pølsevognen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -