Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jesper Bæhrenz vil sende fra London
Fredag 15. april 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når Jesper Bæhrenz, 39 år, i morgen lørdag gør comeback i radioen, bliver det fra hans eget lille studie i London, hvor han nu er bosat og det bliver på dén radiokanal, som han selv var overordentlig kritisk overfor ved starten - nemlig Sky Radio. Fra i morgen skal han hver lørdag og søndag formiddag underholde lytterne med dels en hitliste og dels musikprogrammet '1-2-3 Brunch med Bæhrenz'. "Programmerne bliver ikke playliststyrede. Det var et kardinalpunkt for mig, da jeg sagde ja til at lave programmer for Sky Radio", fortæller Jesper Bæhrenz til radionyt.com.
I morgen lørdag kl. 9.00 går Jesper Bæhrenz i luften med programmet 'Z-Listen', der er en airplay-chart over de 40 mest spillede numre i dansk radio. Listen krydres med små Top 3 lister - bl.a. 'Den Ultimative Top 3' fra en udvalgt kunstner, samt 'Guess who's back!'-konkurrencen, hvor lytterne kan gætte med.

Søndag fra 9 - 12 hedder programmet '1-2-3 Brunch med Bæhrenz'. Tidligere har Bæhrenz lavet meget radio, der i stor grad handlede om at inddrage og aktivere lytterne. "Nu har vi valgt at gå i den modsatte retning", fortæller Bæhrenz til radionyt.com. "Nu skal det ikke længere først og fremmest være lytterne, der står for underholdningen. Nu skal det i højere grad være værten, der leverer varen".

Om søndagsprogrammet forklarer Bæhrenz videre, at det skal være et hyggeligt program med musikken i højsædet og med overraskende historier om musikken. "Og så skal musikken hænge sammen. En computer kan fint spytte en musikliste ud, men den kan ikke finde ud af, at få kædet musikken sammen. Det vil vi gøre i 'Brunch med Bæhrenz'. Der kommer tre sange i træk, der hænger sammen - på en eller anden måde", forklarer Bæhrenz over telefonen fra London.

Jesper Bæhrenz ved, hvad han har med at gøre. Han har mere end 20 års medieerfaring - lige fra Lokalradio Herning og Radio Uptown til P3-programmer som 'Go'Morgen P3', 'Strax', 'Varm Weekend', 'Med et Z' og 'Z-UP' og ikke mindst 'Højtryk'. Bæhrenz var én af de hårde kritikere, da Sky Radio fik sendetilladelsen til den 5. landsdækkende FM kanal i Danmark. "Jeg troede ikke på en radiostation med nonstop musik. Den teknologiske udvikling - med f.eks. MP3 afspillere - gør at Sky Radio ganske enkelt kom en postgang for sent".

Jesper Bæhrenz er gift med Mette Lisby. Sammen har de produktionsselskabet VIVE Productions - et selskab, der leverer ideer og koncepter til bl.a. radio og tv. Derudover har de to opfundet en stribe brætspil, der sælges over hele Europa. Parret er bosat i London, og det bliver herfra Bæhrenz leverer sine udsendelser lørdag og søndag til Sky Radios lyttere.

Bæhrenz kan se både fordele og ulemper ved at lave radio for danske lyttere i London, og fokuserer straks på de positive sider: "Jeg vil nok ikke være nummer 28 til at snakke om det samme emne igen igen. Der vil komme nogle nye og sjovere ting ind i billedet. Nye impulser. Bl.a. vil jeg fortælle om den nye nummer ét på den britiske hitliste - som er en plade, der ikke bliver udsendt i Danmark".

Og nej - Mette Lisby skal ikke medvirke i programmerne. "Det eneste hun skal medvirke bliver højest, at servere kaffen for mig", slutter en glad Jesper Bæhrenz fra London.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -