Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P1-programmet 'Harddisken' får ny vært
Torsdag 8. februar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Når ’Harddisken’ på DR P1 i aften kl. 20 går i luften, så bliver det med ny vært, nyt format og i øvrigt nye sendetider. Der bliver samtidigt helt nye muligheder for lytterne. 'Harddisken's nye vært hedder Henrik Føhns og programmet vil fremover være inddelt i tre sektioner af ca. 30 minutters varighed: En nyhedssektion, en analysesektion og en debatsektion. Dermed bliver det nemmere at orientere sig som lytter, og programmet bliver mere brugervenligt for dem, der lytter til ’Harddisken’ som podcast.
Udviklingen inden for informationsteknologi er stadig omdrejningspunktet for ’Harddisken’ på P1. Men i den nye version af programmet bliver lytternes hverdag og arbejdsliv sat i centrum, skriver DR i en pressemeddelelse.

"Teknologi gennemsyrer både vores arbejde og vores fritid, men det kan være meget svært at gennemskue, at både din telefon og din bil er små computere. Når du lytter til Harddisken, finder du ud af, hvorfor den nye teknologi fylder dit liv, og hvilke konsekvenser udviklingen får for kultur, samfund og hverdag," siger Henrik Føhns, der gerne vil gøre tankerne omkring den teknologiske udvikling tilgængelig for andre end ingeniører.

Første program kommer bl.a. til at handle om Danmarks mangel på it-medarbejdere. Og Henrik Føhns vil desuden interviewe kvinden bag den nye udstilling på Experimentarium, ’EGO-TRAP’. I studiet kommer Thomas Madsen-Mygdal og Trine-Maria Kristensen på besøg.

Weblogs er Henrik Føhns’ store lidenskab. Han var en af de første danske journalister, der kastede sig over at blogge og har senest gjort det hos dagbladet Information. Når ’Harddisken’ sendes i fremtiden, vil det være muligt at blogge med værten direkte under udsendelsen, og allerede nu kan den vakse lytter blogge med Henrik Føhns.

Programmet har også fået en spritny jingle, der er produceret af den unge, århusianske laptop-kunstner Band Ane, der netop er blevet kåret til årets håb med Steppeulvprisen.

’Harddisken’ sendes torsdage kl. 20 med genudsendelse søndage kl. 14.30.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -