Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Over 50 pct. af lokalomsætningen 2010
i hus for Radio SLR

Tirsdag 15. december 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I løbet af de sidste 3 måneder har Radio SLR arbejdet sammen med det internationale selskab NRS Media, som specialiserer sig i at hjælpe kommercielle radio stationer med at generere ny indryknings-indtjening og dette samarbejde har været en stor success for den sjællandske radiostation. Over 100 nye kunder og mere end 50 pct. af lokalomsætningen for 2010 er allerede i hus.
Radiochef for Radio SLR Steffen Stenbæk siger: “Samarbejdet med NRS Media har været lærerigt, udbytterigt og udfordrende. Lærerigt fordi vi har fået mange nye værktøjer, som vi kan bruge i det fremtidige salg. Udbytterigt fordi vi har solgt en meget stor del af den lokale 2010-omsætning allerede inden året begynder. Udfordrende fordi vores salgstænkning og teknik blev sat på prøve.

NRS Media er en rigtig god samarbejdspartner og den viden og erfaring de stiller op med, er guld værd for os. Gennem 3 måneder har vi samarbejdet med NRS Media om at nå et flot resultat. Vi nåede et salgstal, der ligger over det dobbelte af vores mål i projektet. Det lægger en solid bund under vores drift i 2010.

Det kræver en god portion engagement og indsats at nå så gode resultater, men vi er ikke i tvivl om, at salgssystemet virker. Vi fortryder ikke et øjeblik, at vi indledte samarbejdet og glæder os til at sende op mod 100 nye kunder i luften den 1. januar,” slutter Steffen Stenbæk.




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -