Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P3-chef Eik Frederiksen bliver programchef for Sky Radio P5
Fredag 17. oktober 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Sky Radio P5 har ansat Eik Frederiksen (36) som 'Programme Director' for den nye landsdækkende radio, der går i luften den 15. november. Han tiltræder det nye job mandag den 20. oktober 2003. Eik Frederiksen vender dermed tilbage til den kommercielle radioverden og forlader DR, hvor han blev ansat som musikredaktør i 2001. Det sidste halve år har han været projektchef for relanceringen af "det nye P3", der gik i luften i september måned.
"Eik Frederiksen har lavet et godt stykke arbejde med at sammensætte det nye P3-format. De største forandringer er heldigvis allerede gennemført, så selv om det er ærgerligt, at vi mister én af vore tovholdere lige inden konkurrencen for alvor kommer, glæder jeg mig over, at P3 i dag står solidt rustet til den kommende konkurrence på landsdækkende radio," udtaler programdirektør Lars Vesterløkke.

Eik Frederiksen fratræder sin stilling i DR med øjeblikkelig virkning. Den daglige ledelse af P3 vil - som hidtil - være placeret hos chefen for DR Journalistik & Underholdning, Dorthe Carlsen.

Eik Frederiksen har i de seneste 21 år arbejdet med radio. Først som vært og senere som bl.a. programchef for The Voice Danmark

Han får nu ansvaret for programfladen på den nye landsdækkende radiokanal - Sky Radio P5. Han bliver ansvarlig for den samlede programflade, herunder musikudvikling og -research. Som Programme Director bliver han samtidig ansvarlig for Sky Radio P5’s public service nyhedsdækning.

”For en radiomand som mig er det en meget spændende udfordring at være med til at skrive radiohistorie, og være med til at lancere Danmarks første kommercielle landsdækkende radio. Jeg har altid haft stor respekt for Sky Radios succesfulde programformat – hvor filosofien er, at man lytter til lytterne, når programfladen tilrettelægges. Jeg glæder mig til at bidrage til øget konkurrence, udvikling og dynamik på det danske radiomarked”, siger Eik Frederiksen.

"Jeg er meget glad for, at Eik Frederiksen har sagt ja til at slutte sig til Sky Radio P5 og lade sin store ekspertise på radioområdet komme os og lytterne til gode. Med ansættelsen af Eik er vi kommet et langt stykke hen ad vejen med at sammensætte det stærke radiohold, der skal tegne ledelsen af det landsdækkende Sky Radio P5”, siger adm. direktør for Sky Radio i Danmark Kasper Krüger.

Ansættelsen af Eik Frederiksen som Programme Director betyder samtidig, at Sky Radios produktionsafdelingen styrkes med Lasse Roldkjær som Kreativ Chef på fuld tid. Lasse Roldkjær vil udover ansvaret for Produktionsafdelingen få ansvaret for at hæve det generelle kvalitetsniveau for radioreklamer på Sky Radio P5.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -