Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DR Fiktion skal have ny divisionschef
Tirsdag 20. maj 2008
Af Karsten Jensen
 
Siden dannelsen af de nye divisioner i DR i foråret 2007 har Peter Zinckernagel været chef for både DR Programspecialister og DR Fiktion. Zinckernagel fratræder straks fra DR Fiktion efter eget ønske.
Peter Zinckernagel har nu bedt om at blive fritaget fra funktionen som chef for DR Fiktion, og ønsket er blevet imødekommet af DR's programproduktionsdirektør Mette Bock.

"DR Fiktion skal i de kommende år igennem en stærk udvikling og vækst. Samtidigt er DR Programspecialister placeret midt i den teknologiske og formidlingsmæssige revolution i DR og i medierne i øvrigt. Jeg mener derfor ikke, at jeg kan være en god chef for begge divisioner. Min vurdering er, at jeg kan gøre den bedste indsats for DR som chef for DR Programspecialister, og det ser jeg meget frem til," siger Peter Zinckernagel.

Han tilføjer, at det er en glæde at kunne efterlade et stort og stærkt dramamiljø, som nu spænder over ting som 'Bamse og Kylling', 'Tjenesten', 'Forbrydelsen', radiodramatik, satire og interaktiv dramatik.

"DR Fiktion er et enestående udviklingsmiljø, og jeg glæder mig til at følge udviklingen fremover," siger Peter Zinckernagel.

Han var i begyndelsen af 2007 leder af arbejdet med den nye divisionering af DR Programproduktion og var således med til at skabe den nye division DR Fiktion, hvor DR's samlede dramaproduktion er samlet.

Programproduktionsdirektør Mette Bock oplyser, at stillingen som divisionschef for DR Fiktion vil blive besat hurtigst muligt. Indtil dette er på plads, fungerer Mette Bock som divisionschef for DR Fiktion. Ændringerne gælder fra og med i dag.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -