Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NRJ gjorde grin med dødsulykke; morgenprogram lukkes i en uge
Mandag 13. maj 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio NRJ gjorde i sidste uge grin med dødsulykken, der kostede den 20 årige Henrik Pedersen livet, da han ramte en 25.000 volts køreledning på baneterrænet i Helsingør. Programchef Kristian Høyrup er chokeret over indslaget og har efter Ekstra Bladets omtale af sagen lukket morgenprogrammet i en uge.
"Hvordan lyder det, når man får 25.000 volt igennem sig"?

Så kækt og frækt lød det fra den overfriske studievært, mens lyden af summende højspændingsledninger, skrig og hånlatter væltede ud af højttalerne.

Det var, hvad 21-årige Henrik Wessel Jensen kunne høre om sin ven, den 20-årige Henrik Pedersen, der sidste søndag blev dræbt af en køreledning på baneterrænet i Helsingør, da han lørdag formiddag stillede ind på Radio NRJ's mest populære radioshow 'Linea & Leonardo in the morning', skriver Ekstra Bladet i dag.

"Jeg blev dybt rystet, da jeg hørte det. Og så sendte de det oven i købet midt under begravelsen", forklarer en forarget og vred Henrik Wessel Jensen til avisen.

Da Ekstra Bladet første gang fik kontakt til NRJ's programchef Kristian Høyrup, virkede han ikke synderligt overbevist om sagens alvor. Han havde endnu ikke selv hørt indslaget, selvom det blev bragt to gange.

"Linea og Leonardo er et satireprogram. Grænserne for, hvad vi bringer, er flydende, og det sker, vi en gang imellem går over stregen", sagde Høyrup i første omgang til Ekstra Bladet, men en lille times tid senere fik radio-piben en helt anden lyd.

"Jeg har hørt indslaget, og jeg må sige, at jeg er virkelig chokeret. Vi tager showet af i hele næste uge og indfører nye regler, så den slags ikke sker igen", fastslog Kristian Høyrup herefter.

Værterne på programmet slipper dog med en advarsel.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -