Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kane Party dobbelt så stort som hidtil
Tirsdag 16. november 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det årlige Kane Party har fået vokseværk og er blevet dobbelt så stort som normalt. Radio Viborgs lyttere er for syvende år i træk klar til hoppe i kanen med tidens hotteste kunstnere, og nu udvides konceptet, så også ANR Hit FMs lyttere i Nordjylland kan skyde julen i gang.
Den store julefest foregår som altid den sidste fredag i november, og i år er det med navne som Maria Mena (foto), C21, Infernal, Juncker, The Loft, Bombay Rockers, Musikk og Alias.

Henrik Sand har været med til at organisere den årlige julefest på Radio Viborg siden starten i 1998, og i år er Kane Party koordineret, så der holdes to fester på samme aften.

"Vi ved fra interessen blandt lytterne, at Kaneparty er et godt koncept, som folk ser frem til, og det har længe været en vigtig del af Radio Viborgs image. Det er oplagt, at den ekspertise og de erfaringer, vi har gjort os i Viborg, bredes ud til andre stationer i RadioNet-samarbejdet", fortæller Henrik Sand.

"Nogle ting skal arrangeres anderledes end ved de tidligere fester, men der ligger en stor fordel i, at vi kan få mest muligt ud af det benarbejde, vi alligevel laver, uanset om vi arrangerer én eller flere fester samme aften", siger Henrik Sand forud for Kaneparty fredag d. 26. november.

I Viborg afholdes Kaneparty på Crazy Daisy med plads til ca. 700 gæster, og i Aalborg foregår festen på diskoteket Under Uret med plads til ca. 600 gæster.

Mere info om Kane Party på www.kaneparty.dk


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -