Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Camilla Jane Lea på forsiden af M!
Torsdag 22. februar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Magasinet M! har i deres nyeste nummer overtalt studievært på DR P3, Camilla Jane Lea, til at lade sig fotografere i særdeles letpåklædt figur. Magasinet kan også afsløre, at Camilla Jane Lea elsker hofteholdere og frækt undertøj, hvilket hun så også iflg. Ekstra Bladet viser frem på nogle af billederne inde i bladet.
Camilla Jane Lea er sminket og klædt ud som en pinup-pige på billederne, og om oplevelsen fortæller Camilla Jane Lea: "Det var fedt! På det her område er jeg lidt af en prinsessepige. Jeg elsker at klæde mig ud - selvom der selvfølgelig ikke var så meget tøj at klæde mig ud i her. Jeg elsker hofteholdere og lækkert undertøj".

M!, der betegnes af Ekstra Bladet som et drengerøvsblad, kan videre afsløre, at Camilla Jane Lea, kan høres i P3-programmerne 'Musikterapi' - samt i 'P3 United' sammen med Adam Duvå Hall. DR afviste ellers i går onsdag overfor radionyt.com, at der er truffet beslutning om, hvem der skal være værter på det kommende program 'P3 United'.

P3's morgenhold har i øvrigt haft Camilla Jane Leas poseren på forsiden af M! som et emne i Ugequizzen; en slags tipskupon, hvor man forsøger at gætte på, hvordan den kommende uge vil udvikle sig. Her lød et af spørgsmålene, hvor meget - eller hvor lidt tøj - Camilla Jane Lea, ville have på - på forsiden af M!: Bikini, en lille trusse eller om hun ville være helt "splitter Kong Hans" ...


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -